BIG BAD WOLF BOOK SALE DECEMBER 2015

10:30 PM

BIG BAD WOLF BOOK SALE DECEMBER 2015


BIG BAD WOLF  BOOK SALE DECEMBER 2015 // Assalamualaikum. Holla ~ Untuk penggila buku, book worm, kaki buku, kaki novel, kaki kitai dan yang seangkatan denganya. 14 Dec 15 bolehlah serbu The Mines. Ni haa. Big Bad Wolf buat pasal lagi. Sapa yang pernah ke Big Bad Wolf mesti tau apa ada kat sana kan.



Big Bad Wolf menawarkan diskaun sehingga 95 %. Tak gila kau ! Nanges kan tengok ? So, save the date ya all. 

You Might Also Like

9 comments

  1. Blh la borong buku mcm2, tpi kita jauhh

    ReplyDelete
  2. Best gila pergi BBW hari tu. Buku murah-murah gila dan banyak pilihan. Buku yang rare pun ada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak pi.. tak pernah sampai lagi.. huk2

      Delete
  3. jauhnya nak pi....kat penang hari tu pun tak pi....bila banyak sangat pilihan sampai jadi blurrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. teringin jugak... kat Penang hari tu, tak dak geng nak pi...

      Delete
  4. tapi bagi yang minat baca buku konfem heavennnn

    ReplyDelete
  5. untung gila tu beli buku murah2. jimat jimat

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored