LAST PROMO ! LAST PROMO !

11:00 AM

LAST PROMO ! LAST PROMO !


LAST PROMO ! LAST PROMO ! // Assalamualaikum. Holla ~ Tengok takul ada macam orang jual karipap panas kat hospital tak ? Hee.. hari ni dan esok adalah hari terakhir & Eleven membuat promosi dengan barang berharga RM 1. Hajatnya, nak serbu 7 E berhampiran rumah tepat jam 12 semalam. namun, akibat terlalu letih memikirkan hal negara, jam 11 lebih, aku sudah tersadai dan sama sekali terlupa akan hal ini. 

Penyudahnya, pagi tadi masa nak pergi kerja, baru teringat. Argh ! Tak pa lah. Malam ni lah cuba nasib ye. Nak tahu 7 E buat promo apa? 



Target aku, air kotak Dutch lady dan Mamee Chef tu. Tapi, mesti yang kena serbu dulu kan ! Okey ! Tengoklah malam ni macam mana. Sesiapa yang berjaya grab last promo by 7 E ni, tahniah ! Siapa yang belum, jom la kita mencuba nasib bersama.

You Might Also Like

15 comments

  1. nak cuba juga lah.. mana tau ada rezeki ye dak..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik...semoga berjaya malam ni dapat grab target yang di inginkan...hihi...akak tak dapat grab apa² pun sebab rumah jauh sangat dari 7E...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak dapat kak... habis ! sedih.... ntah bila nak ada lagi ntah...

      Delete
  3. Ade je 7e depan rumah tapi tak menyempat nk terjah. Heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah ! kalau SN, serbu awal2 dah... heeee

      Delete
  4. Replies
    1. depa pun pandai.. buat time hari kerja... masa suntuk...

      Delete
  5. alamakk caner termis out ni alaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... tunggu tahun depan kalau hado ~~

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored