STITCHES - SHAWN MENDES

2:24 PM

STITCHES - SHAWN MENDES


STITCHES - SHAWN MENDES // First time dengar dah buat aku tangkap cintan. Aku suka jenis music yang macam ni. Quite catchy. Bebanyak kali dengar pun, still dengar time lagu kat tengah or dah start. So, memang tak tau lah apa tajuk lagu ni.

Kebiasaanya, aku memang cuba tangkap bait lirik dalam sesuatu lagu then dengan menggunakan pak cik kesayanganku, aku mencari judul serta lirik lagu itu. Yup ! Aku suka cari lirik lagu tu. Kalau at that time, kena dengan keadaan aku pada waktu itu, makanya dia menjadi memori untuk aku. Kalau tak, aku ulang ja lagi tu sampai pengsan. Sampai jemu. Sampai boleh hafal lirik dia. Argh ! Itu memang aku. Sama macam dia pulak. Kebetulan.

Sebab, kat opis tu susah nau nak bukak lirik time nak nyanyi, hari ni aku nak share liriknya.


I thought that I'd been hurt before
But no one's ever left me quite this sore
Your words cut deeper than a knife
Now I need someone to breathe me back to life

Got a feeling that I'm going under
But I know that I'll make it out alive
If I quit calling you my lover
Move on

You watch me beaten till I can't breathe
Shaking, falling onto my knees
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches
Tripping over myself
Aching, begging you to come help
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches

Just like a moth drawn to a flame
Oh, you lured me in, I couldn't sense the pain
Your bitter heart cold to the touch
Now I'm gonna reap what I sow
I'm left seeing red on my own

Got a feeling that I'm going under
But I know that I'll make it out alive
If I quit calling you my lover
Move on

You watch me beaten till I can't breathe
Shaking, falling onto my knees
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches
Tripping over myself,
Aching, begging you to come help
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches

[x3:]
Needle and the thread,
Gotta get you out of my head
Needle and the thread,
Gonna wind up dead

Needle and the thread,
Gotta get you out of my head, get you out of my head

You watch me beaten till I can't breathe
Shaking, falling onto my knees (falling on my knees)
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches (and I'll be needing stitches)
Tripping over myself,
Aching, begging you to come help (begging, "Baby, please.")
And now that I'm without your kisses
I'll be needing stitches

(And now that)
I'm without your kisses
I'll be needing stitches
(And now that)
I'm without your kisses
I'll be needing stitches


Sendu kan lirik dia. Eh ! Tapi, lirik ni memang tadak kaitan dengan aku at the moment. Cuma suka dengan music and of course dengan lirik dia. Kalau sesapa putuih cinta tu, bolehla buat lagu ni as your memory. Hak2. Tengok video klip dia kat SINI. By the way, Shawn Mendes ni hensem weh ! Agak2, dia mau dak aku jadi tulang rusuk kiri dia tu. *verangan*

You Might Also Like

9 comments

  1. Replies
    1. hahaha.. mungkin pernah, tapi tak perasan... ^_^

      Delete
  2. k.el pun suka music cam ni
    penah lah dgr lagu ni lam radio..tp x tau sape nyanyi..
    ni baru tgk VM dia..suara dia mcm ala2 justin bibir haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. suara macam si bibir ? sat nak kena dengar dia nyanyi balik..

      selalu sibuk time dia nyanyi, nak nyanyi jugak... tu tak perasan..

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored