WORDLESS WEDNESDAY #23 .:. AKU NI JENIS ...?!

10:30 AM

WORDLESS WEDNESDAY #23 .:. AKU NI JENIS ...?!


WORDLESS WEDNESDAY #23 .:. AKU NI JENIS ...?! // Assalamualaikum. Holla ~ Hari tu ada conversation dengan ibu. To make it short, dialog dia seperti berikut.

Me .:. Ibu, orang ni penyabar tak?
Ibu .:. Diam seketika. Then, gelengkan kepala.
Me .:. Gelak. Penyabar apa. Relax ja pakai handphone yang dah nazak ni berbulan-bulan tanpa handphone tu terbang ke lantai.
Ibu .:. Gelak.

Conclusion dia, ada benda yang aku boleh bersabar, aku sabar. But, mostly aku ni bukan jenis yang penyabar. Kalau tak, takkan lah ibu nak gelengkan kepala. So, treat me well so that I can treat you well. 

You Might Also Like

9 comments

  1. Betul tu setuju ngan firah..ada benda yang bleh sabar tahap gaban dan ada yang tidak..tp kalo kak wana sangat penyabar..hihi..angkat bakul tau..:)

    ReplyDelete
  2. wak nk dantunla sikit.,

    burung merpati terbang mendatar,
    terbang hinggap kat aerial tv,
    kalo isteri sorang yg penyabar,
    itu tandanyer murah rejeki., hikhik2

    ReplyDelete
  3. betul orang yang boleh sabar guna handphone yang tiada akses ke internet seorang yang penyabar di abad ini

    ReplyDelete
  4. Akak kira kalau diajukan soalan sama kepada Cekebon tentang akak, Cekebon akan geleng kepala laju2, berkali-kali ;)

    ReplyDelete
  5. kalau angguk kang..ibu kena beli hp baru kat anak dia pulak haha

    ReplyDelete
  6. ahhaha.. sabar pada benda2 tertentu..
    lama cik en x lawat sini.. :)
    Happy new year

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored