REVIEW MAGNUM BLACK EXPRESSO

8:10 AM

REVIEW MAGNUM BLACK EXPRESSO


REVIEW MAGNUM BLACK EXPRESSO 


Errr...! Aku yang lama tak pi kedai ka atau MAGNUM yang baru keluarkan ice cream BLACK ESPRESSO ni. Ni kes terpengaruh dengan iklan ataih tong ais krim di kedai serbaneka kat KLIA2 itu hari lah. Selain merembat NABATI, boleh tengok SINI, aku juga telah berjaya merembat MAGNUM BLACK ESPRESSO jugak.

Pernah jumpa dah ka ? Kalau belum, beginilah rupanya. Men in black, eh silap ! All in black. Kata espresso, haruslah hitam kan. Habis kalau orang yang gelap, lain kali bahasa yang sopan sikit bolehlah gunakan espresso ye. Eh ! Aku gurau je. Satgi kena lepuk pulak. Sebenarnya, ada lagi satu flavor yang keluar sama dengan All black ni. Review dia, dalam entri yang lain hokey !


 

Sambil jalan sambil snap gambar ice cream. Ate, dah orang tak penyabor nak makan MAGNUM BLACK ESPRESSO. Tak percaya ? Nanti aku tunjukkan buktinya. Memula makan MAGNUM BLACK ESPRESSO ni, rasa macam. Eh ! Tak dak yang lain pun kecuali hard cover chocolate dia yang ada rasa kekopian sikit. Rasa tak puas hati lagi, gigitan cinta yang lebih besar aku berikan. Dan terjumpalah sang buah hati.




Nampak kaki orang depan ? Haa..  Kaki dua pupu aku tu. Kami pi kedai serbaneka bersama. Time balik, dia jalan sorang kat depan, aku sibuk dok snap plus makan MAGNUM BLACK ESPRESSO sensorang kat belakang.







Haaa.. Nampak tak espresso tu kat tengah ? Tu lah sang cinta hati ku buat masa itu. Heh2. Okey ! To be honest, aku bukanlah penggemar kopi, copy ya. Entah ! Dah tekak aku kenan chocolate lagi, nak buat cano kan ? Tapi, to me, MAGNUM BLACK ESPRESSO ni sedap. Rasa kopi dia tak terlalu kuat. Hasil pembelajaran aku dengan barista sewaktu berada di Bukit Tinggi, espresso berada kedudukan yang kedua selepas ^%$&$#to . Hari tu, aku ingat nama dia. Balik sini, aku ingat part belakang tu ja. Mahap ~ Sepatutnya rasanya lagi kuatlah. Tapi, nasib baik Magnum sangat memahami orang macam aku, maka lahirlah MAGNUM BLACK ESPRESSO ni.

Recommended to buy ! Jangan takut membeli even though outlook appearance dia tak cantik na.. By the way, ini adalah sesi menjahanamkan diri kerana ini adalah satu penyebab kenapa aku MC dua hari minggu lepas. Haha

You Might Also Like

18 comments

  1. Memang sedap.. akak suka yang ini..
    Ohsem..

    ReplyDelete
  2. kenapa ayu xtau yang ade mgnum baru ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa... sebab ayu tak jenguk tong ais krim kat kedai..

      takut Firash pun nak jugak kan.. haha

      Delete
  3. Replies
    1. hahaha.. ini pun accidentally terjumpa.. *nampak ayat dia*

      Delete
  4. Replies
    1. Ada Zumal.. nanti try.. sedap jugak ni.. peberet..

      Delete
  5. serious yang ni pun x pernah jumpa lagi.. ahahaha..
    ke jarang jenguk tmpt eskrim kedai.. tp kalo beli slalu trasa nak matcool yang anggur tu ehehe..

    kalo jumpa harus dicuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. ye lah tu...

      mat kool?? zaf suka terbeli magnum.. pantang tengok.. tu yang malas nak pi jengok tong ais krim tu..

      Delete
    2. a ah matcool yang anggur tu.. bila makan rasa minty2 sket.. magnum suka yg ada almond chunks tu.. tp nnt mmg nk try la yg baru2
      ni..

      Delete
  6. tak suka jugak kopi.. tp kdg2 tu mmg tingin mengatasi segalanya..
    time tu la poyo nak masuk kedai copy order macam peminat setia kopi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. buat jugak macam tu... *kekadang lah*

      Delete
    2. heheh mmg kdg2 je pun terbit rasa gitu kan..

      Delete
  7. dh try makan semua zaf.. dapnyaaa

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored