REVIEW MAGNUM PINK POMEGRANATE

9:09 AM

REVIEW MAGNUM PINK POMEGRANATE


REVIEW MAGNUM PINK POMEGRANATE 


Si pinky macam Sis JM mesti suka benda-benda cenggini kan ? Pinky sangat tau ! Ahaks. Cerita bersambung dari cerita semalam. Hahaha. Ni lah partner All black, PINK POMEGRANATE atau dalam bahasa melayu nya buah delima. Delima kan merah-merah pink gittew. Sedap tau buah dia, memasam sikit. Macam hampa . Heee.

Dari hari tu dok aim nak beli MAGNUM PINK POMEGRANATE ni, sebab hari tu aku dah pilih MAGNUM BLACK ESPRESSO untuk temani hidupku. This time jumpa masa singgah kat 7E kat taman ni jugak. Maka, paksa Dikdik beli sebab purse aku dalam beg dia, seluk-seluk tak jumpa. Apa lagi, sesi buat muka comel lah kan.
MAGNUM PINK POMEGRANATE ni boleh tahan jugak rasa dia. Manis-manis masam. Adalah rasa pomegranate sikit. Tapi, warna dia lagi comel, pink. Seperti MAGNUM BLACK ESPRESSO, flavor pomegranate ni jugak berada agak tengah. Kira at first bite, rasa hard cover chocolate pink tu dulu, after beberapa bite, baru dapat rasa pomegranate tu.





Jadi, apa yang bestnya MAGNUM PINK POMEGRANATE ni ? Yang bestnya, sebab dia warna pink lah. Yang lain tu, aku rasa biasa ja. Aku lagi suka MAGNUM BLACK ESPRESSO kot. Lebih kena dengan tekak manja ni.

Tapi, tapi, tapi, tapi.... ! Tidak dilupakan, ini jugak adalah salah satu daripada sesi menjahanamkan diri sebab esoknya, memang totally lost. Suara, keupayaan, keanggunan, kecantikkan, semua lah. Dan disebabkan itu, terdampar sehari suku di rumah. Mana baka hari yang lain ? Itu biar misteri nusantara yang jawabkan.


You Might Also Like

16 comments

  1. Yang nie x rasa lagi.. Tapi adik akak cakap sedap..
    Rasa masam-masam sikit.. Akak still suka espresso.. Ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. rasa memasam sikit.. lain sikit dari yang lain...

      Delete
  2. waahhh tak pernah npk pon yg warna pink nie..
    ishh ketingglan btl la

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jom naik ETS... boleh saing.. :P

      Delete
  3. uuuih ni first time ni tahu pasal benda ni.. serious tatau..
    ok yang eskrim milo tu pun x jumpa lagi.. kena luaskan kawasan pencarian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat 7E ada aiskrim milo tu.. yang ni pun hado dekat 7E...

      Delete
    2. maybe tngh in kan.. habis stock kot.. tnggu org lupa kat eskrim
      ni mesti jumpa lg.. 7E i kampung punyaa kot hehe.. lambat barang sampai..

      Delete
  4. wahh...my feveret colour tu...warna cantik sedap plak tu...rasa syg nk mkn ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. memang ! kalau sis JM beli, dok keras sampai sudah aiskrim tu dalam freezer... :p

      Delete
  5. rase cam red velvet x?masam2 camtu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah ! lain.. tak de lah masam sangat..

      tapi, still rasa masam tu..

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored