REVIEW MAGNUM WHITE ALMOND

9:00 AM

REVIEW MAGNUM WHITE ALMOND


REVIEW MAGNUM WHITE ALMOND // Gila tak suka ais krim ? Sedap kot. Magnum is one of my favorite. One of it lah ! Ada lagi yang aku suka. Hat tu, yang terpaling suka. Affordable dan sedap. Rahsia haaaa.

Aku rasa Magnum White Almond ni, dah berada di pasaran untuk sekian waktunya. Cuma, aku yang baru terjumpa, buat-buat jumpa and so on and so forth. Aku bukannya jenis berjalan sangat, kaki dok rumah ja. Ni pun terjumpa dekat Shell kat tak ingat hentian mana entah, masa on the way ke Teluk Intan menziarahi arwah opah yang.

Dah alang2 terjumpa, hati pun mulalah melonjak keriangan. Dan purse seperti biasa, mulalah menimbulkan diri. Aku tak ingat hagha Magnum White Almond ni, RM 4.50, maybe. Aku beli 2 bungkus. One for me, and the other one for abah and ibu since ibu cakap beliau nak share sahaja.
Jangan kecam aku, kalau time hampa tengah terbaca, tertengok, terlihat blog ni, time tengah panaih lit-lit dan bagi hampa nikmat ais krim Magnum White Almond sangatlah hebat time ni. Mohon pi beli di kedai yang berdekatan yang ada jual na.


Magnum White Almond, aiskrim magnum, magnum ice cream, white almond, magnum white,

Magnum White Almond, aiskrim magnum, magnum ice cream, white almond, magnum white,


Nampak almond berketoi-ketoi tu ? Magnum White Almond ni, aku rasa not too seweet. Kenalah dengan selera jiwa muda aku ni. Lately, aku tak berapa suka dengan benda yang manis. Argh ! Bebajet jaga kesihatan sangat kan. M&M pun aku rasa melekat je kat tekak caused too sweet. Dulu, idak pun gini. Haih ! Faktor usia mungkin. Almond cruchy, ais krim yang tak terlalu manis. Okeylah kan ! What do you want some more ? Overall, aku bagi 4.5 stars from 5 stars. Tinggikan rating aku ?

Tunggu apa lagi, pi la beli lekaih Magnum White Almond ni. Kalau tak suka, sekali ni je lah yang rasa. Kalau suka, esok time beli, belilah sekali untuk aku. Hek2. Nah ! Jamu muka budak poyo comel ni tengah menikmati Magnum White Almond. Sila lari ke toilet dengan pantas dan pastikan tisu ada bersama. ^_^


Magnum White Almond, aiskrim magnum, magnum ice cream, white almond, magnum white,

Magnum White Almond, aiskrim magnum, magnum ice cream, white almond, magnum white,

Magnum White Almond, aiskrim magnum, magnum ice cream, white almond, magnum white,

Magnum White Almond, aiskrim magnum, magnum ice cream, white almond, magnum white,


Sampai disini sahaja jari jemari ku bekerja. Esok dia kerja lagi na. Puas dah dia off, clear leave. So, aku force dia berkerja semaksimumnya...

You Might Also Like

4 comments

  1. adusss memikat qolbu..nasib baik baca ni kul 10.30mlm..klau 12tghari mesti menangis terliur..

    ReplyDelete
  2. nmpak sedap, tapi sayangnya sekarang ni tengah batok.. tgh menahan diri dari bnda2 berais.. hmm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alalalala kesiannya pha is. hahaha
      tulah sapa suruh batuk :P

      Delete
  3. lama x mkn magnum
    tetiba nak mkn tgk zaf mkn magnum..
    tgu zaf payungkan k.el lah haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored