ROCKSTARZ REPEATED TWICE & THRICE

9:00 AM

ROCKSTARZ REPEATED TWICE & THRICE


ROCKSTARZ REPEATED TWICE & THRICE // Assalamualaikum . Holla ~ Hari tu kan dah review pasal burger Rockstarz ni. Tak baca lagi ea ? Nah ni, TEMPAT MAKAN BEST .:. JJCM ROCKSTARZ BURGER, SUNGAI ARA. Even lokasi kedai Rockstarz di Sungai Ara, which means, orang yang dok seberang macam aku, kena cross over the sea just to eat the Rockstarz burger, I don't mind at all sebab burger dia sedap weh !

Dan disebabkan itu, aku telah repeat ke sana bukan twice, but thrice. Hahaha. Second time, with Mr. Wonderwall and the third time with Ibu and Abah..



Mr Wonderwall punya. Rockstarz burger

Mine for the second time

Mine for the third time

Dedua kali aku bantai makan The Metallic cheese. Memang tak tidoq malam lah malam tu. Mana tak nya ? Astik dok teringat burger sedap ja. Huk2. Kalau dekat, mau hehari tiap2 minggu aku dok ulang pi.


You Might Also Like

5 comments

  1. Pagi2 tgk ni burger trus lpr prut

    ReplyDelete
  2. walawehhh menggoda betul untuk ulang nak pi sana..tak rugi Rockstarz jemput blogger

    ReplyDelete
  3. org lain dah repeat byk kali..k.el je blum haha

    ReplyDelete
  4. tetiba rs mcm dah lama x mkn burger ;-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored