SOYFRESH HERSHEY'S .:. COOKIES 'N' CREME REVIEW

8:30 AM

SOYFRESH HERSHEY'S .:. COOKIES 'N' CREME REVIEW


SOYFRESH HERSHEY'S .:. COOKIES 'N' CREME REVIEW // Assalamualaikum. Holla ~ Khamis dah oi ! Esok dah Jumaat. Baru pagi, dah bising an minah ni. Huh ! Ni haaa... Nak cerita pasal Soyfresh Hershey's, Cookies 'N' Creme. Pernah rasa dah ka ?

Soyfresh Hershey's ni ada pelbagai flaor, antaranya mocha dan chocolate. Tapi, tekak aku cakap this is not my type. Entah la ~ Tak berapa kena sangat sebenarnya. Rasa taster dekat supermarket, tapi tak berapa best. Pernah beli, pun still tekak cakap tak best. Penyudahnya, malas beli. tapi, abang suka sangat dengan Soyfresh Hershey's, Mocha. 

Tapi, hari ni, nak review pasal Soyfresh Hershey's, Cookies 'N' Creme

Soyfresh Hershey's, Cookies 'N' Creme, hershey's drink, hershey;s chocolate, hershey's mocha, cookies n creme

Ni la rupanya. Ni pun, beli lama dah. Masa 7E dok buat gila hari tu. Tak inagt ? Meh baca SINI. Okeh ! Dah tau dah kan ? Aku beli sebungkus, yang enam kotak tu. Baru RM 6. Normally sekotak je dah berapa kan ? Ni pun tinggal kotak yang terakhir, baru teringat nak review.

To me,  Soyfresh Hershey's, Cookies 'N' Creme ni, bolehlah geng dengan aku. Rasa soya tak terlalu berat, rasa cookies n creme pun tak terlalu kua. Light saja. Sesedap rasalah. Walaupun, tegukan yang pertama tu ada rasa macam tak best, tapi lelama rasa sedaplah okeylah. Kalau tak, masakan habis enam kotak. Hewhewhew.

Aku rasa, mungkin faktor tiada bahan pengawet yang membuatkan dia rasa lain macam sikit. Ehh ! Ye ke ? Entahla. Hampa rasalah dulu, tekak kita lelain. Lidah, apatah lagi. Na na na...

You Might Also Like

17 comments

  1. xpnh rasa lg yg ni..hat mocha mmg sdp..hihi

    ReplyDelete
  2. Wah, tak pernah lagi jumpa perisa ni. Selalu beli hat perisa mocha dgn coklat aje. Kena cari ni. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni baru jugak... tapi, tak lah baru sangat.. tapi, baru lah kalau nak compare dengan mocha and coklat.. *ayat ntah pape.. hehe*

      Delete
  3. tak pernah beli & rasa..coklat hersey kisses byk lg lam petiais..nanti nak cuba gak laa

    ReplyDelete
  4. penah npk..tp xnah beli..lau beli lagi k.el tumpang tepi cam biasa ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak El punya pasal, Zaf beli kotakk besaq sekali.. boleh minum sampai kembung perut.. haha

      Delete
  5. tak pernah beli & rasa..coklat hersey kisses byk lg lam petiais..nanti nak cuba gak laa

    ReplyDelete
  6. sedap....kedua-dua nyer....keladi suka...sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... nanti suruh hershey's buat perasa keladi pulak..*heee.. jangan marah naa..*

      Delete
  7. Salam singgah sini dik SN...sedap ker...akak belum pernah lagi rasa ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Kak D ~ untuk tekak SN, boleh layan.. cer Kak D try... heee

      Delete
  8. Soya2 ni xberapa nk minat kecual ESP Shaklee...
    Hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... dealer Shaklee here... sapa nak Shaklee, cari akak cantik ni.. :D

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored