TEMPAT MAKAN BEST .:. JJCM CHOCOLATE BOSS, SUNGAI NIBONG

9:58 AM

TEMPAT MAKAN BEST .:.  JJCM CHOCOLATE BOSS, SUNGAI NIBONG


TEMPAT MAKAN BEST .:.  JJCM CHOCOLATE BOSS, SUNGAI NIBONG 



Assalamualaikum. Holla ~ It's Friday, it's my free day. Tak jugak actually. Petang ada class lagi. Sapa penggila chocolate ? Chocolate lover ? If yes, hampa boleh singgah sini Chocolate Boss yang terletak di Medan Suri, Sungai Nibong. Kat mana? Stay tuned ! Nanti aku share location dia.

Basically Chocolate Boss ni agak senang untuk dicari. Namun, ruangan cafe ini agak sempit. So, kalau datang reramai, bolehlah lepak kat luar cafe. Ala-ala hipster ! Kelas kau jahhh ! Menu ni kat sini more to chocolate. As I said, chocolate lover would love to be here. Chocolate telah dibuat sendiri oleh owner cafe Chocolate Boss ni. Apa chocolate yang dia guna, haruslah rahsia kan ?


Meh cuci mata, kot-kot satgi lunch nak singgah sini ka, bolehlah singgah.. ^_^



Berkonsepkan hittam dan putih. Ada maksudnya, tapi pasal chocolate jugak. 




Operating hours or if ada doubt, boleh call no tentera tertera.






Time tengok ni sebenarnya, dah telan air liur. Tapi , muka cover baik punya.. Ngeh2



So, here's the menu. Sila jamu mata ye.








Dalam bebanyak, aku paling tersuka dengan brownies dia. Rich of chocolate. Pergh ! Memang best lh wa cakap. Cake dia pun sedap. Ice cream + chocolate pun sedap, good combination. Panjang kata *sebab aku panjang* semua memang sedaplah. Tak sabaq dah kan ? Ni haa.. AKu share location dia na...




Thank you team #projekbloggerutara sebab sudi menjemput budak comel ni memeriahkan event hampa. Thank you pihak Chocolate Boss kerana telah sudi melayan pihak kami. Semoga terus success na. 

You Might Also Like

8 comments

  1. Kalau Ahad nie ada masa Zumal nak try la

    ReplyDelete
  2. Memang meleleh-leleh air liur tengok!

    ReplyDelete
  3. Sedapnyaaaaa. Tengok petang petang camni buat saya bertambah lapar haha

    ReplyDelete
  4. wahahhh nampak menyelerakan btl...

    ReplyDelete
  5. Jom Zaf join event Projek Blogger Utara lagi..nanti kita pi makan sana lagi na

    ReplyDelete
  6. ceq suka brownies diorang jugaaak.. ritu p tadak kek.. hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored