ANTARA AKU DAN AIS KRIM

12:49 PM

ANTARA AKU DAN AIS KRIM


ANTARA AKU DAN AIS KRIM


Assalamualaikum. Holla ~ Dah Khamis, tapi esok kena kerja jugak. Makanya, mood nak cuti tu tak datang lagi. Tapi, mood nak balik awal is ON. Muhaha.

Sebenaqnya, saja post gambaq ais krim ni. Masa tengah tunggu ibu makan mee sotong dan menikmati cocnut shake dekat Padang Kota Lama. Kenapa aku tak makan ? Sebab tak dak kupon parking, takut MBPP saman, sebab tu aku stay ja kat2 situ. Kalau nampak orang MBPP, boleh teruih lari. Muhaha. Plus, tak dak selerea sebenaqnya. Pi mana ntah selera nak makan. 




Teringin nakjadi macam ais krim ni. Sejuk walaupun di tusuk cahaya sang mentari terik. Cantik walaupun sudah mencair. Semuanya sebab nak buat orang lain terpikat. Diri sendiri yang terima padah, tak kisah pun.

Busy minggu ni sebab waktu kerja yang pendek. Moh pejam mata untuk hilangkan segala prasangka. Ahaks ~

Upss.. Semalam nak merajinkan diri membayar hutang entri, namun kepala terasa berat pulak. Lalu, ku pejamkan mata sehingga ke subuh. Maka, tiada entri yang telah dibayar. Mahap !

You Might Also Like

14 comments

  1. saya suka sangat makan ais krim roti.. melting..

    ReplyDelete
  2. Aiskrim memang feveret... Walau pun x sihat aiskrim tetap menajdi pilihan..
    Kalau stress aiskrim juga yang dicari..
    Owh aiskrim..

    ReplyDelete
  3. Wow wee..sedap makan aiskrim cuaca pnas skang ni..rasa lega tekak..hee :)

    ReplyDelete
  4. Roti aiskrim ni kalau makan time panas panas camni sedappp ni

    ReplyDelete
  5. waa, terimbau zaman kanak2..
    skg dh reti buat aiskrim, tp roti panjang mcm tu tak ada, guna roti bantal gardenia ja la..
    yumm..

    ReplyDelete
  6. Eskem kalu masuk tekak... Sejuk je tekak... ha ha ha...

    ReplyDelete
  7. kat sinilah port CT slalu kena saman sbb xde kupon.. tp awak rajinla awak tnggu.. kalo ceq redha sajala.. ada gak 2/3 kali x kena.. kejap2 ok.. kalo lama tu seriau gak.. asyik sedekah kt depa..

    ReplyDelete
  8. tp kdg2 ada org bukak booth jual kupon.. cuma harga tu kdg2 mahai sket dr kedai surat khabar ke yg runcit2 tu..

    ReplyDelete
  9. Rasa terliur tengok aiskrim masa panas2 camni

    ReplyDelete
  10. Panas-panas makan aiskrim memang nikmat sangaattt.

    ReplyDelete
  11. Tau tak kami teringin nk makan aiskrim roti ni dkt jubli tu. Tp dah dua kali pegi pakcik moto tu takde. Beli la kt brother sorg tu. Tp aiskrim brother tu homemade kot. Xsedappp hilang feel mak buyung nk makan. Jalan depan sikit tgk pakcik moto tu elok ada kt belah depannya grrrr

    ReplyDelete
  12. ais krim makan time panas nih memang terbaik..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored