BEBELAN RAYO CINO

1:04 PM

BEBELAN RAYO CINO


BEBELAN RAYO CINO 


Assalamualaikum. Holla ~ Rasanya dah banyak hari tak bersiaran keudara mengaktifkan diri. Nama pun cuti, bercuti lah kan. So far, mood menaip memang ke laut in fact after balik holiday pun mood still tak  berapa nak hado. Malas nak kisah ! Tapi, acap kali mood itu meghantui perasaan ini. Dan sudahnya, aku terdampar.

Flu, fever and cough is getting better. Tapi, pagi tadi, aku sumbat hidung dengan tisu untuk mengelakkan running nose. And guess what, setelah aku rasa tisu tu dah penuh and dah tak boleh nak tampung running nose tu, aku tarik tisu tu keluaq. Darah ! Sentap sangat ! First time jadi sepanjang 17 tahun hidup ni. Nak kata berdarah sebab keep on blowing, tak jugak. Dah jarang. Dah kering. Entah la. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Apa merepek ni ?

Yang dah start kerja macam aku, happy working guys/ ladies. Jalan kosong lagi. Tapi, ada aku kisah. Office pun kosong. Lantaklah ! Bukan aku yang rayo. Muhehe. Tak lunch pun hari ni. Tak do selera. Semua ke laut. Breakfast pun dengan dua keping biskut Tiger chocolate. Mungkin hati sendu sebab Shahrul Shiro dah nak kawen. Argh !!!

Hutang entri macam biasa. Nanti aku lunaskan ya. Doa yang bebaik ja untuk aku. ^_^

You Might Also Like

22 comments

  1. smpai brdrh tu..tkut pns dlm kot...tc ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. humrh.. mungkin.. tapi, tak pernah jadi macam tu sebelum ni...

      Delete
  2. Kalau berdarah tu biasanya panas dalam.. Better minum air barli, kembang semangkuk ke or apa sahaja yang boleh menyejukkan badan.. Semoga miamor cepat sembuh ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak.. tu lah.. risau benarnya.. sebab sepanjang hidup, ni first time..

      or mungkin sebab banyak menangis ?? haha.. okey ! tadak kaitan...

      Delete
  3. assalam..firah tak sihat ya..kena makan ubat dan banyak minum air..take care tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam.. thank you Kak WAna... ^_^

      getting better...

      Delete
  4. Moga cepat sembuh, Firah. Panas dalam tu. Stay hydrate k.

    ReplyDelete
  5. mood menaip ke laut mana? he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lautan hindi.. nak janam2 selalu.. mihaha

      Delete
  6. take care ya.. minom plain water banyak2..

    ReplyDelete
  7. Musim panas sama lani. Jaga diri baik2 minum air masak dgn 100 plus byk2

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored