HAPPY WEEKEND UOLLS !

7:36 AM

HAPPY WEEKEND UOLLS !


HAPPY WEEKEND UOLLS !


Assalamualaikum. Holla ~ Aish.. Semalam terpengsan awal, hajat nak mengarang untuk melunaskan hutang ke bawa bersama mimpi. Maaflah no. Tak sengaja. Mata terlampau, terlalu, teramatlah berat untuk di angkat. *hiperbola sangat*

As for now, aku dah nak start me 'water mark' kan gambar serta resize kan io. Tunggu ye ! *bebajet ramai orang tunggu entry ko Zafirah.. ceh !* Happy holidays ! Enjoy your weekend. Apa plan hari ni? Spending time with your family ? Friends? Loved one? Enjoy it.

Rutin biasa, pagi ni kena study, petang nanti ada kelas. So, sapa yang ada kelas like me, study ye. Muhehehe.. Malam boleh enjoy lagi kan. Aku ? Stay at home je. Mereput. Aku kan good girl. Muhaha..

You Might Also Like

10 comments

  1. Hahaha memang first paragraph tu hiperbola sangat,..happy weekend, Firah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha.. melampau kan ! uish ! budak ni memang suka sangat hierbola..

      Happy weekend to you too ~

      Delete
    2. Haha.. melampau kan ! uish ! budak ni memang suka sangat hierbola..

      Happy weekend to you too ~

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored