RAINBOW IN MY HEART

8:00 AM

RAINBOW IN MY HEART 


RAINBOW IN MY HEART 


Assalamualaikum. Holla ~ Penggemar pisang goreng ? Sukakan kelainan ? Sukakan pisang goreng cheese ? Anda kena try pisang goreng cheese by My Pisang Cheese. Ada pelbagai jenis pisang goreng cheese kat sini dengan variety of flavor. *dah kenapa aku bunyi seperti duta barangan*

Terdapat di dua lokasi yang berbeza iaitu di :

1. Jln Tenggiri,Sbrg Jaya, yang dibukak dari jam 2pm sehinggalah 6.30pm. 
2. Bertam,Kepala Batas, yang dibukak dari jam 3pm hingga 6.30pm 




Ni ha Dikdik beli sekotak rainbow cheese, red velvet dan butterscotch. Ni kotak paling besaq yang berharga RM2+.++. Aku pun dah tak ingat harga dia. Memang puas lah makan, sampai tak habis. Flavor boleh campur-campur mengikut kesukaan. Mana pisang ? Pisang tersembunyi dibawah timbunan cheese yang berwarna warni. Memang worth it beli pisang goreng cheese dekat My Pisang Cheese. Tak kedekut langsung. Kot hampa yang muak dengan kemewahan cheese nya.

Alamat dah ada kat atas. Apa lagi ! Serbulah weh ! Upsss.. ! Boleh check dekat IG depa di My Pisang Cheese untuk flavor yang bakal merabuni mata anda. Muhehe..



You Might Also Like

16 comments

  1. tu dio melimpah ruah dan sangat colourfull

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah.. banjir dah dengan cheese.. pisang pun tenggelam.. haha

      Delete
  2. Owow..lain dari yang lain pisang chez ni..tak penah jumpa lagi kat sni ni firah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee... Kak Wana meh singgah Penang pulak.. boleh rasa yang ni...

      Delete
  3. terliur tengok jauh nak perginya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekatlah tu Kak Ekin.. pejam mata ja, dah sampai...

      tapi, nak beratur tu, lama sikitlah.. nasib baik ada sistem..

      Delete
  4. wow.. meriah betul cheese nye tu... warna warni lagi tu..


    Blogwalking sini..

    Jom dapatkan freebies header background / turial / sedikit ilmu SEO dan banyak lagi..

    Klik link ini Header Bacground Percuma

    ReplyDelete
    Replies
    1. meamng pun.. tak kedekeut cheese langsung My Pisang Cheese ni...

      Delete
  5. Pergh!!! Kalau cengginie memang puas makan nie miamor.. Ohsem sangat2..

    ReplyDelete
  6. Color je dh mengugat iman.. pos sikt kat mummy plsss..:D

    ReplyDelete
  7. tudia menggoda sungguh.. balik kena p cari laa cenggini..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored