TEASER CAMPING SEMALAM DI ESCAPE : TIME TO PLAY

4:07 AM

TEASER CAMPING SEMALAM DI ESCAPE : TIME TO PLAY


TEASER CAMPING SEMALAM DI ESCAPE : TIME TO PLAY


Assalamualaikum. Holla ~ Last day kerja. So, tengah kutip mood untuk mengarang di malam hari, atau di esok hari. Ups ! Esok mungkin busy sikit. *wink wink*

Nah ! Bagi teaser dulu. Sapa pernah pi Escape mesti dah tau kan Escape tu apa ? Kalau tak tau, dan tak sabaq dah nak tau, boleh baca entri aku yang lama dulu kat Escape Park Part 1, Escape Park Part 2, Escape Park Part 3, Escape Park Part 4, Escape Park Part 5, dan Escape Park Part 6- The End !








Halamak ! Pi sehari dah bertingkek-tingkek entri. Ni pi dua hari satu malam, lagilah bertingkek-tingkek. Muhahaha...

You Might Also Like

18 comments

  1. Replies
    1. hahaha... sekarang memang musim panas pun.. :p

      Delete
  2. Replies
    1. serius best ! nanti mai la singgah sini ..

      Delete
  3. lapo tgh bbq item tu...merecik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lapo tgh bbq ? hakak tolong bakar kew? muhahaha

      Delete
    2. iols VVIP tukang makan je lah hahaha

      Delete
  4. macam best jer tempat ni zaf :) cepat update nak baca terus haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best Kak Ana... nanti mai la cuti kat Penang..

      boleh pi sini..

      Delete
  5. Replies
    1. Memang menarik.. mula2 dengar, tapi tak Google kan diri lagi, jenuh pikir macam mana rupa tempat ni..

      Delete
  6. Teaser jer dah mengundang air mata.. Wargh!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan lah begiu kak ! Bagi senyuman manis o satu..kikiki

      Delete
  7. Mula2 berkenan tengok kerusi daripada tong tu,..scroll sampai bawah..meleleh air liur tengok food :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. haaa.. orang kreatif macam dah dapat idea baru ja ni... ^_^

      Delete
    2. hahaha.. haaa.. orang kreatif macam dah dapat idea baru ja ni... ^_^

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored