WONDA KOPI TARIK REVIEW

8:15 AM

WONDA KOPI TARIK REVIEW



WONDA KOPI TARIK REVIEW


Assalamualaikum. Holla ~ Break sat dari entri Escape, Penang na. Hari ni nak review sesuatu yang best kat tekak aku. Sapa penggila coffee ? Tak dapat coffee sehari, tak sah ? Errr.. Itu bukan aku okeh. Aku just tanya ja. Aku bukan sejenis peminat kopi jauh sekali menjadi tegar aku yang dulu bukanlah yang sekarang. Aku suka milk chocolate lagi. Sebab tu, aku "comel". Ahaks !

Selalunya coffee type memang Dikdik ja yang dok beli. Aku tumpang minum. Bukan sebab kedek ! Bukan ! Sebab aku memang kureng bab kopi. Bukan tak minum, tapi bukan my first choice. Haa. Gittew ~ So, Dikdik la yang menjadi gate untuk aku. Kalau dia beli, aku catu and rasa benda tu sedap, aku suggest lah kat orang. Or kalau sometime tu rasa teringin, aku belilah kan. If not, macam biasa, milk chocolate tetap dihati. Muhehe.



Macam biasa, Dikdik lah yang beli ni. Aku rasa. Aku suka. Nikmat. Lain macam punya sedap. Tekak boleh jalan. And here we go. Kat sinilah tempatnya. Nak habaq kat hampa ni, Wonda Kopi Tarik ni memang sedap. Just nice ! Untuk bukan coffee addict, this would be nice for me but for coffee addict, maybe not. Yelah ! Hampa kata hampa tera bab coffee. So, mana tau kat tekak hampa ada yang lagi best dari sini.





Tapi, nak habaq la yang Wonda Kopi Tarik ni is one of my heart beat sekarang. Urgh ! Tak lah sampai macam tu. Just that, Wonda Kopi Tarik macam memanggil-manggil untuk membelinya. Sedap ! Again, untuk tekak aku ye. Satgi kata aku membongak tak hengat pulak. Macam pisang goreng hangit panas jugak Wonda Kopi Tarik ni. Selalu tengok kat 7E, tak dak or tinggal stok belakang-belakang. 




Tu je lah nak habaq. Boleh cari Wonda Kopi Tarik ni dekat toko jamu berdekatan, supermarket, market, kedai serbaneka guna, kedai runcit, stesen minyak dan lain-lainlah. See you soon Wonda Kopi Tarik ~


Made with carefully chosen coffee beans.
 Tastes lke just brewed.

-Wonda Kopi Tarik-

You Might Also Like

18 comments

  1. kopi tarik pulak..macam tertarik ja ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. Ermm..memang sedap ni firah..kak wana suka yg latte :)

    ReplyDelete
  3. Morning ♥
    selalu jugak tengok iklan..dgr kat radio wonda kopi nie...
    belum berkesempatan lagi nak try :)

    ReplyDelete
  4. wonda coffe pernah cba. dulu harga jauh lebih murah dari persaingnya

    ReplyDelete
  5. Lya pun bukan peminat kopi..husbnd la yg pernh try ni hrga pun murah

    ReplyDelete
  6. oo wonda coffe tarik sedap eh nak try la...
    selalu kopi wat sendiri je sebab nak yang pekat haha..


    blogwalking sini
    jom tambah info untuk ketahui apa itu virus zika?

    https://www.ahmadhasif.my/2016/02/apa-itu-zika-virus.html

    ReplyDelete
  7. yang sebelum ni tak beli ada kopi tarik pulak... hahhahaha

    ReplyDelete
  8. Akak dah rasa,..memang sedappp kan,..

    ReplyDelete
  9. tasha memang penggemar coffee.. tapi bukan penggila coffee sampai tahan ketagih tu... nak kena cuba ni coffee ni...

    ReplyDelete
  10. Saya suka sangat Wonda Coffee mocha! Okay lepas ni boleh try ni pula :D

    ReplyDelete
  11. sedap nama wonda tu..igtkan wonderpet haha
    kena cuba ni..jum zaf payungkan k.el..bluwekkk

    ReplyDelete
  12. ehehe kopi tarik baru eh ? alamak yang ritu magnum kopi pun x jumpa lagi..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored