WORDLESS WEDNESDAY #28 : MILD NYA AWAK !!

8:00 AM

WORDLESS WEDNESDAY #28 : MILD NYA AWAK !!


WORDLESS WEDNESDAY #28 : MILD NYA AWAK !!


Assalamualaikum. Holla ~ Hari tu masa jalan-jalan kat Central Market Hatyai, jumpa yang ini. Sebenarnya, memang dah pasang niat nak cari yang ni. Bukan nak beli pun, cuma nak pastikan kesahihan dia ja. ternyata betul. 



So, hampa nak mild tak ? Meh beli yang ni. Hahahaha

You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. hahaha.. tak tengok pun content dia... ntah2 memang ada .. heee

      Delete
  2. Erkkkk terkedu terussss hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak buyung jangan beli hat ni naa... melambak lagi di pasaran...

      Delete
  3. Replies
    1. Tau tak pa.. isk2..

      mungkin masa nak register dulu, typo kowt.. ^_^

      Delete
  4. Kat cne x da jual lgi..lya guna gohson baby hhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib baik kat Malaysia tak masuk.. kalau tak, pakat dok boikot tak mau beli...

      Delete
  5. amboi tuk babi pun ada ke hahahahah giler kentang

    ReplyDelete
  6. hahahhahahaha haru biru kalau beli ni

    ReplyDelete
  7. nama comel ja..
    sampai tak berani la nk beli bedak ni..
    takut tergebu jugak

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored