CAMPING SEMALAM DI ESCAPE : TIME TO PLAY , IT'S WRAP !

10:19 AM

CAMPING SEMALAM DI ESCAPE : TIME TO PLAY , IT'S WRAP !


CAMPING SEMALAM DI ESCAPE : TIME TO PLAY , IT'S WRAP !


Assalamualaikum. Holla ~ Entri ESCAPE bersambung. Ni entri terkahir untuk ESCAPE. Terlalu banyak games dalam ESCAPE kalau nak mention kesemuanya. Jadi, kalau berminat, boleh check website ESCAPE. Macam-macam info lagi ada kat sana and, boleh jugak book online terus kalau dah set date untuk datang. Boleh dapat diskaun kalau book online. Takkan tak mau kan ?

Sepanjang berada di ESCAPE, layanan yang diberikan oleh pihak ESCAPE kepada kami, sangatlah tidak mengecewakan. Safety pula sentiasa menjadi keutamaan di sini. Tak perlu ragu-ragu sayang, dengan safety kat sini. Segala kemudahan yang disediakan pun, mencukupi. 

Kebetulan hari tu, sambut birthday Kak Murni, so adalah beli-beli kek, cuma part calit-calit krim and bebaling tepung tu ja yang tak dak. Meh layan gambar lagi. Gambar wrap sepanjang familia Projek Blogger Utara dan blogger jemputan memeriakah hari kami di ESCAPE.








Ni pulak masa sesi briefing pagi day one. Jangan tanya kenapa aku terlampau fokus. Aku pun tak sure fokus kepada penerangan daripada Mr. Sim or fokus kepada Mr. Sim itu sendiri. Ahaks ! Sebab aku terlalu kagum dengan peribadi Mr. Sim tu, mungkin ituyang buat aku terpana sepanjang sesi briefing tu.




During the day for day one and day two.


Aku pun confuse macam mana seluar aku boleh sama design dengan adik depan tu.



Day two. Good morning from the base camp ~



Thank you kepada pihak Escape Penang kerana sudi menerima kunjungan familia Projek Blogger Utara bersama blogger jemputan. Two days spend was a memorable day for us. Thank you Ms.Winnie and Mr.Sim and ESCAPE's staff for your treat and services. Nice knowing you guys and pleasure to spend the days there. Tak lupa jugak kepada familia Projek Blogger Utara, orang kuat di balik tadbir untuk ESCAPE ni, Kak Yel dan blogger jemputan bersama family / kawan-kawan memasing.  *dah macam memang award gaya speech dia*

Jangan lupa baca semua entri ESCAPE untuk my first and second visit. Boleh klik link kat bawah. Sayang lah kat hampa. ^_^
First visit.


You Might Also Like

12 comments

  1. hahaha baiiya mana plak sesat kat sini..

    ReplyDelete
  2. sedihhh rasa ekin tak dapat join... rasa jauh dari korang semua... :((((((((

    ReplyDelete
  3. Aktiviti ni memang sesuailah utk yg muda remaja..
    Dulu2 akak join lah SN..
    Sekrg dah tak larat huhuhu

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini dik Sn....bestnya klu dekat....boleh juga join...

    ReplyDelete
  5. Meriahnya bila bertemua sesama blogger ni kan dik Sn...

    ReplyDelete
  6. kat penang ea sis?wahh kene cuba ni

    ReplyDelete
  7. Kannn syokkkk sangat. Memang aktiviti yang paling besttt sekali

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored