SHARING IS CARING .:. MARI MENGAJI

8:30 AM

SHARING IS CARING .:. MARI MENGAJI


SHARING IS CARING .:. MARI MENGAJI


Assalamualaikum. Holla ~ Benda ni dulu ada orang share kat group WhatsApp, tapi aku tak sure sapa since file meman aito download kalau guna WIFI. Memang aku yang set macam tu. Tapi, sebab handphone lama sudah kembali ke rahmatullah, bersama dengan benda ni sekali dia bawak. Makanya tinggal lah aku dan kenangan. Eceh !

Makanya, aku abadikan ilmu ni dekat sini. Untuk aku sebagai rujukan masa akan datang dan untuk rujukan kita bersama. Semoga ada manfaatnya untuk kita bersama. Kadang time mengaji, aku tengok jugak benda ni sebab nak tahu landasannya. 




Selamat mengaji ! Hehehe

You Might Also Like

7 comments

  1. Nice sharing..For sure ramai yang tak tau tanda-tanda bacaan ni..

    ReplyDelete
  2. Nice sharing..For sure ramai yang tak tau tanda-tanda bacaan ni..

    ReplyDelete
  3. selain tajwid, yg ni semua perlu tahu...

    ReplyDelete
  4. akak selalu lupa tanda sin tu :)

    ReplyDelete
  5. lama dh tak baca.. takut lupa zaf. selalu teringat tp masa tu. haih
    nanti boleh refer sini

    ReplyDelete
  6. pengkongsian yang bagus ni terima kasih zafirah

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored