GRACIAS JM YANG MANIS

2:30 PM

GRACIAS JM YANG MANIS 


GRACIAS JM YANG MANIS 


Assalamualaikum. Holla ~ Dah lama gambor dok dalam lappy dan ber edit tapi entry tak post. Moh rejam entri yang menimbun dan setelah bermingu-minggu bermalas-malasan. Ohoi ! Banyaknya imbuhan.

Ikut stamp atas sampul tu surat tu sampai awal March and almost May dah ni. Teruks nya adik awak yang sorang ni Sis JM. Mahap ~ *muahciked

Kenapa gambor tu terperam ? Gini cerita dia. Memang teruja dapat sampul ? Tengok tulisan macam kenal, pusing belakang, ada nama pulak. Memang lagilah kenal. Bila bukak dalam, teruja jugak. Nak tahu apa isi nya ? Ramai jugak yang dapat kan hari tu.. Same goes to me. Custom made FM. Suka suka suka ! Tapi, part yang sadis nya, atas FM tu, bukan nama kite. Nama orang lain. Dah banyak method trying to connect with u Sis JM. Tapi, selalu kite nangis.


Tapi, as an appreciation for the custom made FM which made me smile sampai besok pagi *tipu* , up jugak lah entri ni but without the image of the FM. Bagi gambor sampul je. Nah !




Thank you Sis JM for the hard work. Dalam kesibukkan balik ke kampung, merantau ke negara orang, kerja yang menimbun, tetap jugak sampai air tangan Sis JM ke Penang, ke rumah ku to be exact. Not my home actually, my abah's. Cantik FM tu walau bukan nama Firah. Hiks. I lap u lah !

You Might Also Like

3 comments

  1. bestnya zaf dapat hadiah dari sahabat maya ni kan :)

    ReplyDelete
  2. akak pun dapat, tapi tak sempat buat entry lagi

    ReplyDelete
  3. hihihihihihi takpe la. buat2 tak nampak dekat nama tu :p

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored