HEALTHY SNACK : CHOC & NUTS REVIEW

4:30 PM

HEALTHY SNACK : CHOC & NUTS REVIEW


HEALTHY SNACK : CHOC & NUTS REVIEW


Rutin harian yang sibuk kadang kala buat kita tak sempat nak makan. Kalau nak dikira dengan perut, memang lapar. Tapi, bila fikirkan banyak benda nak kena settle, makan pun tolak tepi. Sapa jenis macam tu ? Haaa. Samalah dengan aku. Tapi, tak juga kuruskan. T_T

Assalamualaikum. Holla ~ Hari ni nak review pasal Healthy Snack : Choc & Nuts. Kalau kat ofis, memang aku selalu spare biskut untuk di "hadap" time lapar. Sometimes, aku beli jugak kinda fit bar tu. Tapi, sepaket fit bar pun dah boleh dapat sepinggan nasi lauk memacam. Acano ni ?

Tapi, Choc & Nuts ni berbeza dengan produk fit bar sedia ada. Kenapa ? Sebab, ianya custom made home made. Dah namanya home made, makanya, dari segi kebersihan, kehalalan toyiban, dan seantero dengannya memang dah tak kisah dah. Dah la home made, produk bumiputera pulak tu. In sha allah, memang bersih dan selamatlah untuk dimakan.





Choc & Nuts ni jugak tidak menggunakan gula sebagai ejen "gam" , tetapi menggunakan madu. Haaa. Madu memang dah terkenal dengan khasiatnya. Kalau nak tahu khasiat madu, Google lah sendiri sebab dalam entri ni aku tak review pasal madu ye, Hiks. Madu lagi sihat berbanding dengan gula. Sebarang pewarna tiruan jugak tidak digunakan dalam Choc & Nuts ni.

Nuts nya pulak, memang gila. Gila banyak ! Macam manalah tak kenyang kan. Dengan chocolate lagi. Tak percaya ? Tengok ni...




Aku bagi sepaket fit bar ni untuk abah. Abah memang suka rasa Choc & Nuts ni. Mengenyangkan pulak tu. Tahanlah perut orang yang sibuk dalam melakukan rutin harian sementara nak makan heavy foods. Sepaket harga dia RM6 yang jauh lagi murah daripada brand yang sedia ada.

Kalau nak try Choc & Nuts ni atau nak jadi agent dropship derang, bolehlah hubungi seperti dibawah:

Kak Azam 0194764453 

Nak tahu lebih lanjut mengenai Choc & Nuts ni boleh parking sat masa dekat

Facebook : MyFood Delivery
Instagram : @myfood_delivery




Terima kasih Kak Azam kerana telah mempercayai #projekbloggerutara untuk melakukan tugasan ni. Jangan tak tahu, ini kali kedua kami berkolaborasi dengan Kak Azam ni. In sha allah. Semoga ada lagi kolaborasi antara kita. 

You Might Also Like

6 comments

  1. Sedapnya..mummy suka. Mummy pun patern suka mengunyah.. hehhee

    ReplyDelete
  2. Tapi mummy kalo makan fit bar ni tak cukup sebungkus tapi berbungkus-bungkus.. hahhahaa sbb dlm dia ada choc dan nut yg banyak.. kadang2 mcm ketagih makan. hhehe

    ReplyDelete
  3. Sedap sebab lemak2 manis madu gtu..memang berbaloi makan sepeket kenyang sampai tghari

    ReplyDelete
  4. Bagus buat stok gatal gigi ni. Tergoda tengok aihhh :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored