HELLO APRIL 2016 !

8:30 AM

HELLO APRIL 2016 !


HELLO APRIL 2016 !


Assalamualaikum and hello April ! Sedar tak sedar hari ni dah hari keempat dalam bulan April. How time flies. Cepatnye la hai kan ? So, how's everything going ? Doing great ? Alhamdulillah... Not a good one for me for past few months. With this coming new month, hopefully everything gonna change and of cause with effort.

Hope things went well ti with you guys. Semoga segalanya dipermudahkan untuk kita. Semoga kemarau panjang berakhir. Oh ! Kat rumah ni, tak hujan langsung, tapi dekat Seberang Jaya (nearby my housing area, hujan lebat T_T )
Haaa. Hari tu nak beli purse concentrate dekat Avon kebetulan Avon ada buat sale. Terus grab this one !


Wangi ! Manis ! Semoga yang manis jugak untuk kita. Thank you sebab sudi singgah ke blog ni and tinggalkan jejak. Currently semua entri adalah auto publish. Will blogwalking to your blog soon. Thank you na bhaaaa.. (slang Filipino) Doa yang baik-baik ja na untuk aku. Terima kasih.

You Might Also Like

9 comments

  1. Moga bulan april ni tinggalkan momen manis utk firah.. :)

    ReplyDelete
  2. MOrning April.. kejap je dah hari ke empat kan...

    ReplyDelete
  3. Hello Zaf..patut lama tak nampak hehe

    ReplyDelete
  4. sini pun panas.. dah nak dua bulan hujan un sekali dua ja. tu pun sekejap je.. hmm..
    moga bulan april ni musim panas ni dah berkurang la ya..

    ReplyDelete
  5. patut laa agak menyepi.. lama tak singgah avon..

    ReplyDelete
  6. Moga semuanya baik2 utk zaf. Dan dipermudahkan aminnnn

    ReplyDelete
  7. tudiaa pejam celik dah April.. kejap je masa..

    ReplyDelete
  8. ada lagi tak murah minyak wangi ni... lama dah tak beli minyak wangi hahahhaha... yg lama ada lagi berbaki tak guna mana dah...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored