REVIEW LA CREMERIA .:. DELIGHTFULLY PECAN

9:00 AM

REVIEW LA CREMERIA .:. DELIGHTFULLY PECAN


REVIEW LA CREMERIA .:. DELIGHTFULLY PECAN


Assalamualaikum. Holla ~ Semalam dah review pasal La Cremeria, Heavenly Chocolate. Kali ni nak review pasal La Cremeria, Delightfully Pecan. Kan dalam entri semalam, aku cakap ada dua jenis ais krim baru yang aku nampak. Yang lagi satu tu, La Cremeria, Delightfully Pecan lah.

Kenapa La Cremeria, Delightfully Pecan menjadi second choice ? Sebab I love chocolate more than pecan. Niatnya nak balik makan kat rumah dengan parents. Tapi, bila dah sampai kat traffic light, rasa macam dah mula nak mencair. Yelah ! Dengan cuaca panas sekarang, cepat ja La Cremeria, Delightfully Pecan ni nak berubah bentuk fizikal nya.

Kalau tanya aku sedap ke tak La Cremeria, Delightfully Pecan ni, bagi aku, okey lah. Biasa ja. Sedap lagi La Cremeria, Heavenly Chocolate. Ke sebab aku memang peminat chocolate ? Ehh ! Tak lah. La Cremeria, Heavenly Chocolate tu memang sedap lagi.

Nah rupa La Cremeria, Delightfully Pecan. Gambar bawah tu blur sebab, time aku nak snap lah traffic light dah ijo, mak ko ijo betol. Tu yang blur, takut kena hon dengan orang belakang. Haha.





La Cremeria, Delightfully Pecan ni aku bagi 3 bintang. Yang sedap nya, ais krim dia tu lah. Ais krim La Cremeria kan memang terbukti sedap. Eceh ! Bab pecan tu aku rasa biasa ja. Ni untuk tekak and lidah aku lah. Mengkome try lah sendiri mana tahu mengkome suka kan. Apa yang aku suka, tak semestinya mengkome suka kan. Kalau tak, jenuhlah kita. 

Enjoy your La Cremeria ~


You Might Also Like

4 comments

  1. tu dia, blogger tegar, atas motor, sementara tunggu traffic light pun jadi..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. takut sampai rumah, tinggal batang aiskrim ja.. aiskrim, illek...

      Delete
  2. Replies
    1. hehehe.. demimu blogging, sanggup ku redah traffic light..

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored