REVIEW LA CREMERIA .:. HEAVENLY CHOCOLATE

2:30 PM

REVIEW LA CREMERIA .:. HEAVENLY CHOCOLATE


REVIEW LA CREMERIA .:. HEAVENLY CHOCOLATE


Assalamualaikum. Holla ~ Mhe nak review ais krim lagi. Lama dah kan tak buat sesi review ni. Review tak berbayar ye. Review ikhlas dari jari jemari comel ini. Hiks.

Turun bas je mesti nampak 7 Eleven kat Sunway, Seberang Jaya tu. Hari-hari dia dok goda masuk. Tapi, nafsu aku kuat. Tapi, kalau hari dia tak kaut tu, hazablah kan. Ahaks ! Sebenarnya, hari tu singgah nak beli benda lain. Selain top up, ada lagi satu benda yang aku nak beli. Pusing punya pusing 7 E tu, tak dapat jugak ingat benda apa yang aku nak beli. Maka, terjebaklah ke tong ais krim. Yelah ! Satgi cashier tu hengat aku nak merompak pulak dok pusing bebanyak kali, tapi satu barang pun tak hangkut.

Sebab tu lah ternampak La Cremeria, Heavenly Chocolate ni. Sebenarnya ada dua ais krim baru yang aku nampak. Tapi, yang lagi satu tu, nanti aku review na. Sebab kali ni memang nak share pasal kesedapan  La Cremeria, Heavenly Chocolate. Aku ngigau ngan La Cremeria, Heavenly Chocolate ni. Ish ! Jatuh cinta. love at the first sight omputih kata.

Sebelum cerita lagi panjang, belanja dulu outlook La Cremeria, Heavenly Chocolate and appearance dia yang buat aku tak tdow malam.





Nampak kalori kat gambaq last ? Abaikan je kalau dah suka. Tapi, tak boleh selalu lah. Haha.. La Cremeria, Heavenly Chocolate ni kan, bagi aku la. Bagi tekak aku, sedap sangat. Dia punya chocolate sesuai dengan nama dia, Heavenly Chocolate. Memang chocolate dia terasa sangat. Light tapi sedap. Ntah ! Aku tak dapat nak gambarkan. Pikirkan aku ni metabolisma rendah ja. Kala metabolisma aku tinggi, memang hehari aku beli. Ada aku kisah ? 

Kalau 5 bintang, memang aku bagi limalah. Esoknya, nampak 7 E lagi, tapi bebuat tak nampak. Padahal dalam hati memberontak macam gerila nakkan si La Cremeria, Heavenly Chocolate ni. Sabo  lah ye. Sekali sekala boleh lah ye cik tekak. Hiks

You Might Also Like

8 comments

  1. Baru2 ni pun lya da mkn..perh coklatnya cukup pekat memg sdp nyum nyum

    ReplyDelete
  2. panas2 mcm ni. ya tohaaann . tapi ain tak suka chocolate hehe

    ReplyDelete
  3. beli jenis dalam tupperware punya..huhu.yg cenggini tak pnh try lg

    ReplyDelete
  4. Silap banyak la baca entry ni pukul 3 pagi.. Tetiba lapaq aiskrim.. Tapi aiskrim camni slalu overpriced.. Huh

    ReplyDelete
  5. sedapnyeeee.... tetiba nk mkn eskrim jap lagi...

    ReplyDelete
  6. peminat coklat mesti cari aiskrom perisa coklat..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored