TRUE RELATIONSHIP.

4:06 PM

TRUE RELATIONSHIP.


TRUE RELATIONSHIP.


Entri auto publish dah dua minggu. Komen tak berbalas dah dua minggu. Blogwalking dah tak berjalan dua minggu jugak. Penyakit M mai dah ! Kali ni lagi teruk oi. Apa nak jadi ntah ? Mana ntah semangat yang ku semai yang tumbuh melata tu. Eceh !

Assalamualaikum. Holla ~ Thanks yang sudi singgah tanpa jemu. Kite sayang awak. Eheh ! Semoga semuanya sihat2 senantiasa. *bebajet retis sangat*



Nah.. Ini untuk hampa semuaa..



A true relationship is
someone who accepts your past.
Support your present,
Love you
And encourages your future.


Yee.. Sama dengan aku ! Aku terima masa lepas, support masa sekarang, sayang dan courage for your future. And aku pun nak benda yang sama. Let's hold it together. Ayuh !

You Might Also Like

4 comments

  1. Bestnya ada true friendship begini :)

    ReplyDelete
  2. kalau penyakit M menjelma, apa pun tak boleh buat.. bukan senang nak cari sahabat sebegini..

    ReplyDelete
  3. Sahabat 1 dalam seribu ni. Kalau partner ermm ermm pun 1 dalam seratus jugak :D

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored