WORDLESS WEDNESDAY #35 : SHARING IS CARING

9:17 AM

WORDLESS WEDNESDAY #35 : SHARING IS CARING


WORDLESS WEDNESDAY #35 : SHARING IS CARING


Assalamualaikum. Holla ~ As sharing is caring, so aku share benda ni untuk knowledge bersama. 



You Might Also Like

8 comments

  1. Singgah pagi ♥
    terima kasih atas perkongsian ini...

    ReplyDelete
  2. Ohh barulah faham. setiap anak baik lelaki ataupun perempuan hendaklah mengutamakan ibu bapa mereka sendiri waima mereka telah berkahwin. nice entry.

    ReplyDelete
  3. Mengarut je semua tu. Ntah2 yg bawak dalil kata mentua lebih utama utk isteri tu saje nk syok sendiri huuuhh maroh ni maroh.

    Lelaki bila dah kawen. Mentua dorang tu jatuh sama taraf dgn ibu bapa kandung dorang. Sama jugak dgn isteri. Mentua jatuh sama taraf dgn ibu bapa kandung. Sbb tu bila dah bernikah ke. Mentua tu jadi muhrim kita smpi bebila walau kalau ditakdirkan cerai sekalipun.

    Wallahualammm

    ReplyDelete
  4. betul tu.. tapi kadang2 kesian tngk kwan2 yang mak mertua gunakan betoi2..
    redha sajalah.

    ReplyDelete
  5. kesian laa kat sapa yang ikut dalil tu kan..

    ReplyDelete
  6. kak ekin abang seorang anak lelaki ibu mentua duk dengan akak... kami sama2 jaga... ibu kandung kak ekin tetap diingati selalu call dia bila rindu hihihi... nak balik raya or kenduri kahwin saja boleh itu pun kalau dpaat cuti la...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored