GOOD MORNING CINTA !

9:00 AM

GOOD MORNING CINTA !


GOOD MORNING CINTA !


Assalamualaikum. Holls ~ Hari tu ada share gambar ni dekat IG, saja sekali lagi share kat sini. Ni adalah dari petikan novel 13 Jam A380, penulis dia Evelyn Rose. Not my first time reading it. Dah khatam berapa kali dah. Aku sejenis yang tak kisah baca berulang kalau, jalan cerita dia memang kena dengan selera besar aku. 

Aku ada lagi 2 novel yang tak habis dibaca atas sebab jalan cerita dia otak aku tak nak terima. Padahal salah satu dari novel tu, writer dia dah famos amos sebab novel dia yang lain dijadikan drama. Biasalah ! Adat hidup, ada up and down. Maaflah, sebab aku sejenis yang susah nak move on kalau otak aku cakap 'NO' !


Few years back, aku dah tak beli novel. Sebab, before that aku asyik beli, tapi jalan cerita dia tak kebabom. Rasa macam serik maybe, so that's why I stopped buying novels. Natijahnya, ulang baca novel lama yang menjadi pujaan lubang hidungku hatiku. Ada several writers yang memang jadi kegilaan poketku. Pantang nampak buku baru dari writer(s) tu, mesti rembat. Selalu kalau ke Popular or any book shops, mesti survey dulu. Kalau hado, baru beli. Dah macam iklan Ramly lah pulak. Hakhakhak




Cinta yang buatkan Si Juliet sanggup menelan racun.
Cinta yang buatkan Kassim Selamat menjadi buta.


Novel ni memang ada moral of the story. Bukan novel kosong bagi aku. Read it bagi yang belum baca. Then, you must also flying in the air. Fly together with A380. Arghh ! Teringin sangat nak naik airbus macam A380. One fine day, In sha allah. 

You Might Also Like

12 comments

  1. bertahun akak tak baca novel cinta..beli jauh sekali..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang jauh kita bagi dekat, yang dekat kita bagi rapat.. mari2

      Delete
  2. but this one nampak best...pinjam boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2... demimu, apa jua ku sanggup.. ahaha

      Delete
  3. mcm best je citer ni.. huhu..

    Blogwalking sini, jom belajar tutorial ni

    How To Display Author Info Box in blogpost article...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best.. ada pengajaran disebalik cerita...

      Delete
  4. last baca tahun lepas.. dah jarang betul baca novel sekarang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. time bosan je baca ni.. kalau taj, dok depan fon or lappy... ^_^

      Delete
  5. lama tinggal novel sejak kahwin hahahahhaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanggungjawab mengatasi segala.. kan ?

      Delete
  6. Teringin juga nak baca novel nie.. review semuanya menarik.. Tapi buat masa nie akak lebih kepada thriller dan seram.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali sekala boleh selit novel2 cam ni antara thriller dan seram tu

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored