SAKIT KEPALA ?? IKUTLAH PETUA NI.

9:19 AM

SAKIT KEPALA ?? IKUTLAH PETUA NI.


SAKIT KEPALA ?? IKUTLAH PETUA NI.


Assalamualaikum. Holla ~ Musim panas ni, selalu sangat lah kepala ni nak buat hal kan. Kalau sakit kepala, selalu mengkome buat cemana ? Haaa. Ini ada lagi satu tips untuk mengkome. Kita ikhtiar, semua dengan kuasaNya.




Semoga dipermudahkan dan diberikan kesihatan yang lebih baik day by day. In sha allah ~ Happy working ! ^_^

You Might Also Like

6 comments

  1. selalu bior je..or mnm nescafe or mandi
    teruk sgt no choice telan panadol jek
    anak ramai ni yg tu je berkesan cepat baik
    senang nak buat keje umah lelaju
    ok hat ni belum try sbb x tau..bgslah nice info ni

    ReplyDelete
  2. biasa kalu sakit kpala biarkan je..xpon minum coffee skjp je ok...
    tp klu amal ayat2 ni mesti lg elok..

    ReplyDelete
  3. Penawar dengan ayat2 Allah :)

    ReplyDelete
  4. tq for sharing..sis JM x leh minum nescafe mesti sakit pale

    ReplyDelete
  5. Terima kasih atas tip ni zaf InsyaAllah kak ekin akan cuba ya

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored