SEMBANG GEGURL .:. EPHYRA SKIN BAR

9:30 AM

SEMBANG GEGURL .:. EPHYRA SKIN BAR


SEMBANG GEGURL .:. EPHYRA SKIN BAR


Selalu terpengaruh dengan iklan. Ish ! Bahaya ni. Ephyra Skin Bar ni pun terpengaruh masa dok scroll IG. Assalamualaikum. Holla ~ Hari tu, masa jalan dekat Mydin, ternampak pulak Ephyra Skin Bar ni. Lepas tu, mulalah nak teringat. Sebab dok teringat, kenalah pi beli.  Kan ? Thank you awak sebab teman kite beli Ephyra Skin Bar ni. Muhehe.

Sebenarnya, suka tengok packaging dia. Light blue almost to turquoise. Cantikkan ? Ish ! Aku memang minat color biru sebenarnya even baju biru tak banyak pun. Aku suka tengok ja, tapi tak suka memiliki. Ahaks !

Dah banyak kedai yang aku survey, harga dia dalam RM35 cam tu. Tak tau lah kalau kat tempat lain, harga dia lagi murah dari yang aku jumpa. Let me know hokey. Gracias ! Bukak je kotak ni, dah bau harum. Aku tak sure bau apa. Tapi, memang aku sukalah dengan bau Ephyra Skin Bar ni. Sedap ja bau. Even ada plastik yang membalut tubuh Ephyra Skin Bar ni, but yet still melekat bau wangi tu kat tangan aku.






Aku potong dalam bentuk cube yang lebih kecil. Senang sikitkan nak guna. Aku pakai ni untuk muka. Suka sangat sebab buih pun banyak. Aku kan memang sejenis bangsa yang memang minat dengan buih. Semua benda nak kena ada buih banyak. Serba serbi okeh ! 

Apa kelebihan Ephyra Skin Bar ni ? Dia untuk pemutihan, anti penuaan dan anti jerawat. Wah ! Sukanya ! Antara ingredients dia ialah, Glutathione, Alpha Arbutin dan jugak Collagen. Ephyra Skin Bar ni jugak tidak diuji ke atas haiwan macam sesetengah produk yang lain dan yang paling penting ianya buatan Malaysia. Ahaks !

Ephyra Skin Bar ni boleh dipakai untuk muka mahupun badan. Tapi, dah kalau pakai kat badan, lagi kerap lah kena beli Ephyra Skin Bar ni. Hehe. Banyaklah lagi kelebihan Ephyra Skin Bar ni. Serasa tak larat pulak nak menaip. Haha. Selain itu, Ephyra Skin Bar ni jugak boleh memutihkan ketiak. Haaa.. Multi function kan Ephyra Skin Bar ni ?

Lepas pakai Ephyra Skin Bar ni, kulit muka rasa lembap. Hidung pun tak berminyak. Selalu kalau bangun dari tidur, memang hidung akan berminyakkan. Bezanya untuk setiap individu, banyak dan sikit ja kan. Tapi, lepas pakai Ephyra Skin Bar ni, memang perasan, hidung tak berminyak pun lepas bangun tidur. Memang puas hatilah. 

As for now, memang tengah carry on lagi pakai Ephyra Skin Bar ni. Will update the results later after more improvement. Eceh !

You Might Also Like

12 comments

  1. Mesti bau2 fresh ni...
    Sebab nampak sabun dia biru2 mcm fresh...
    Hihu

    ReplyDelete
  2. dah beli masa SBB2016 ari tu, tapi belum guna.. kena abiskan pencuci muka yang lama dulu.. lepas tu rehatkan kulit muka jap baru boleh cuba kan..

    ReplyDelete
  3. kak ana pun teringin nak try sabun ephyra ni, sebelum ni pernah guna serum dia utk review , memang best sangat zaf bila guna..nanti nak cuba jugalah sabun nya.

    ReplyDelete
  4. ooo ok nti nak beli gak lah skin bar ni
    nak wat testimoni manalah tau kut ephyra pggil interview wakakaka
    tp so far k.el xde lgsg pencuci muka tau x..xtau sabun mana elok ngan kulit muka..tp hat ni mcm best ja..ada collagen lagi hehehe

    ReplyDelete
  5. sis JM pun guna sabu ephyra ni tau...ah 3 kotak..hasil nya mmmg marbeles...pastu consume lak jus ephyra

    ReplyDelete
  6. patutlah tinggi.. eh, x de kaitan.. hehehehe

    ReplyDelete
  7. blom try skin bar.. bru serum.. nanti nk try gak la

    ReplyDelete
  8. raya ni gebu gebas laa adik kita ni

    ReplyDelete
  9. Hmmm, akak pun tengah pertimbangkan nak tukar ke ephyra,.. :)

    ReplyDelete
  10. Tunggu result terbaik dari zaf

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored