CADBURY 5 STAR REVIEW

8:08 AM

CADBURY 5 STAR REVIEW

CADBURY 5 STAR REVIEW

Hari tu Adik beli Cadbury 5 Star, baru teringat. Rasa macam entri untuk Cadbury 5 Star ni belum up lagi. Aku beli ni masa first time nampak iklan dia kat dalam TV. Kan jenis cepat terpengaruh dengan iklan. Muhahaha... Pun ternampak kat 7 Eleven tengah buat promotion, sebatang dalam RM 3.50. Tapi, Adik beli lagi murah, RM 2.50 dekat Aeon Big, Seberang Jaya.

Gambar ala-ala photoshoot majalah. *sila berikan kata pujian dan semangat, terima kasih*



Assalamualaikum. Holla ~ Haaaa. Cadbury 5 Star ni menggunakan tagline, A taste and texture like never before from Cadbury. Is the taste as per mentioned above and below ? Well.. Let us see...




Macam kat packaging dia, macam tu lah rupanya dalaman dia. Maaflah Cik Mimi nak jadi part time model kat situ. Acah2 dia tido lah tu. Heh2... Tak lah ! Dia memang tengah tido. Tido2 manja.




To be honest, aku tak berapa suka dengan rasa Cadbury 5 Star ni. Ntah ! Tak dapat nak gambarkan macam mana. Not too sweet sebenarnya. Tapi, tu lah. Tak berapa best untuk tekak aku. Tak tau lah kat tekak yang lelain. Aku lagi prefer Cadbury Crunchie. Walaupun too sweet, tapi aku suka. Tesktur dia macam sticky. Hehheh.. Tapi, tak boleh makan selalu lah, nanti habis senyuman ai dah tak manis tau. Hukhuk

Lupa pulak nak tanya adik aku, apa perasaan dia bila makan Cadbury 5 Star ni. Tak salah pun mencuba kan guys. Mana tau, tekak korang sukakan rasa Cadbury 5 Star ni. Tekak korang bukan sama pun dengan tekak aku. This review is from my tekak view hokey !



You Might Also Like

5 comments

  1. nape buang atas rumput tuuu he he he

    ReplyDelete
  2. kalau yui yg ni yui ok..x brape mnis..

    ReplyDelete
  3. Photoshop atas rumput pun boleh

    ReplyDelete
  4. tak pernah try lagi. Jenis takleh mkn coklat nnti sakit tekak :') sadis kan seorang Ain Athirah ni hehe

    ReplyDelete
  5. dah rasa dah.. macam Cadbury Boost je.. macam sebijik je rasa diorang..
    tapi ok je kalo sesekali nak makan. stil manis =P

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored