Contest Menang Fujifilm Instax Mini Camera - Beraya dengan Instax Camera!

8:36 AM

Contest Menang Fujifilm Instax Mini Camera - Beraya dengan Instax Camera!


Contest Menang Fujifilm Instax Mini Camera - Beraya dengan Instax Camera!


Sedar tak sedar.. raya dah nak dekat kan ? Persiapan raya macam mana dah ? Jangan dilupa pada Ramadhan ye. Shopping dah habis ? As for me, done lah kot !

Since Lazada tengah mengadakan Jualan Mega Raya, Lazada jugak dengan baik hatinya telah mengadakan 1 contest simple untuk blogger and 10 orang blogger bertuah akan memenangi salah satu hadiah berikut :



1 X Fujifilm Instax mini 8 camera Bundle (5 winners)

1 X Fujifilm Instax mini 25 camera Bundle (5 winners)

Credit



Dah nama pun simple kan, dah tentulah syarat2nya pun mudah. 
Syaratnya ialah :


1. Kena teka berapa banyak kotak Fujifilm di link ini : 


 Jawapan tu nanti, hantarkan dalam email berserta link blog. Hint : Dari 1 - 200


2. Tulis 1 entry blogpost tentang apa barang yang nak dibeli untuk family or orang tersayang bersempena dengan hari raya ni. (4 barang sahaja dan budget RM500). Sertakan bersama gambar produk dan link produk.

3. Tulis tagline ini dalam entry blogpost :

Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini :
http://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

4. Letakkan Banner Contest dalam blogpost beserta link contest - di penghujung entry.

5. Kemudian hantarkan maklumat penyertaan ke contest@lazada.com.my bersama maklumat berikut denagan subject email "Riang Ria Raya Blogger Contest" :

1. Berapa jumlah kotak fujifilm

2. Link blog


Okeh ! So, untuk orang yang tersayang, bersempena dengan raya ni, aku nak....

1. King Size Multifunctional Wardrobe - Grey (RM 42.00)

Since ibu cakap nak beli almari untuk abang, aku rasa ni sangat sesuai. Simple yet nice ! Aku pulak yang tangkap cintan. Cemana ?

Link produk (Abang)

2.  Amazing Shoe Rack (Stainless Steel) (RM 42.00)


Yang ni pulak untuk ganti rak kasut kat rumah. Kasut dah banyak sangat kat rumah ni. Dengan ni, tak payah dah nak berebut, banyak kasit boleh letak. 

Link produk (Ibu)

3. 1.2L Multi-function Stainless Steel Electric Cooker Pink (RM 35.90)


Untuk memudahkan adik memanaskan lauk and masak yang simple. Kesian dia asyik makan luar je kan. Pinky lagi.. 

Link produk (Adik)

4. HOT! New 2016 brand baellerry business men short wallet quality brown leather purse (Brown) (RM 39.00)




Recently abah macam ada bunyi pasal wallet dia. Hopefully abah kenan yang ni.

Link produk (Abah)


Total untuk kesemua barang di atas ialah ,
= Rm42.0 + RM42.0 + RM35.9 + RM39.0 
= RM 158.9

Wah ! $ barang dengan total cost RM 158.9. Best kan !



Lazada sedang mengadakan jualan hari raya besar-besaran. 
Korang boleh shopping pada 21-24 hb ini kerana Lazada akan menawarkan diskaun sehingga 92%. Boleh check link ini : 

You Might Also Like

5 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored