MENANGI BAJU RAYA BY ZAZA IMAN

7:45 AM

MENANGI BAJU RAYA BY ZAZA IMAN


MENANGI BAJU RAYA BY ZAZA IMAN


Assalamualaikum. Holla ~ Puasa baru masuk hari kedua, macam mana Ramadhan kali ni ? A long way to go, in sha allah. Semoga kita mendapat "sesuatu" untuk Ramadhan ini. Haaa. Cerita pasal raya, baju raya dah prepare ke belum ? Satgi kalau lambat, tak jumpa pulak yang berkenan di hati. Hikhik

Ni.. Ada beritabaik.. Zaza Iman tengah mengadakan contest menangi baju raya. Moh la join sesama, mana tahu ada rezeki nak berbaju raya by Zaza Iman kan !

Baca lagi lah kalau nak tahu cara untuk menangi baju raya by Zaza Iman...


www.zazaiman.com merupakan sebuah blog personal dan lifestyle seharian seorang blogger. Banyak berkongsi tentang motivasi, tip, dan juga review mengenai produk-produk yang pernah digunakan.

Pemiliknya Zaza Iman juga membuat servis cetakan kad bisnes dengan harga hanya RM55 je untuk 3 kotak ( 300 pcs ). Juga menjual secara online produk pakaian. Untuk sebarang tempahan kad bisnes dan lain boleh berhubung terus melalui instagram @byzazaiman


Contest Jubah By Zaza Iman



Contest Jubah By Zaza Iman

Berita baik, www.zazaiman.com kini sedang membuat SATU CONTEST iaitu CONTEST JUBAH BY ZAZA IMAN. Dimana hadiah yang ditawarkan adalah :

HADIAH YANG DITAWARKAN 

1 x Miri Jubah @ Riya Baju Kurung By Zaza Iman
1x RM10 Topup by Tengkubutang


Nota ** 
seorang pemenang yang berjaya boleh memilih sama ada mahu
jubah merah atau baju kurung hitam

Sekiranya baju yang dipilih kehabisan stok, maka baju lain akan digantikan dimana anda juga boleh memilih SATU dari  beberapa pilihan yang ditawarkan

Yeahhh..best kan??

Kalau korang nak join boleh klik SINI

You Might Also Like

16 comments

  1. Good luck!
    Singgah joined contest yang sama

    ReplyDelete
  2. goodluck Zaf, salam Ramadan dari kak ana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Ana... salam Ramdhan jugak.. semoga membawa lebih erti Ramadhan ini... ^_^

      Delete
  3. salam..terima kasih join dan support zaza.. semoga bertuah ya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm.. sesama.. in sha allah.. mana tahu ada rezeki nak beraya dengan jubah ZI.. hehe

      Delete
  4. Replies
    1. Tak de rezeki lah kak.. next time in sha allah...

      Delete
  5. Singgah tnya khabar :) Tuan blog sihat ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ! wink2

      Tuan blog sihat.. thank you datang singgah... juadah buke ada bawak sekali tak ? :p

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored