NASI LEMAK CP @ 7ELEVEN REVIEW

8:29 AM

NASI LEMAK CP @ 7ELEVEN REVIEW


NASI LEMAK CP @ 7ELEVEN REVIEW


Saje je ko kan Senah pepagi ni nak cite pasal nasi lemak lah. Adeh ! Kan pose hari ni. Ko tak pose ea ? mihmihmih Okey ! Entri ni bukan untuk menaikkan kemarahan perut comel akak2 dan abang2 yang tengah baca entri ni time tengah pose.. Tujuan dia untuk kongsi bersama mana tahu ada manafaat manfaatnya.

Gini cerita dia. Satu pagi yang hening, *err.. okey ! tak jadi.. ayat mintak lempang* Ntah, tak ingat. Ada satu pagi weekend tu, aku teringin sangat nak makan roti, so, apalgi, start vroom vroom, ke 7Eleven lah kan. Tu yang paling dekat and mudah. Kedai runcit tak bukak lagi time tu. Kebetulan hari tu ibu tak sihat and memang tak de pulak orang jual bekpes pada hari tu.


Dah grab roti, sesaje jengah tong ais kat 7Eleven tu. Nak tahu jugak kot ada benda menarik macam dalam poket Doraemon. Jengah2 nampak ni haa.. CP and the gang. Memang banyak variasi makanan segera under brand CP ni. Nasi lemak pun ada dua pilihan.Nasi lemak telur dan rendang ayam. Ada spaghetti dan lelain lagilah.



Cuma perlu panaskan dalam microwave sahaja dan rasanya memang sedap. Yang ni serius tak tipu and bukan review berbayar ye. Sambal sedap, nasi pun lembut. Haish ! Rugi pulak beli satu ja. 

So, dalam bebulan puasa ni, kalau rasa tak tahu menu apa dah nak buat time sahur nanti, boleh try untuk rasai produk dari CP ni. Ada banyak variety tau. Bolehlah tukar2 menu hehari. Heh2. Okey tak ! Sekali sekala. 

Hah ! Beli tu time nak berbuka nanti. Nak beli sekarang nak buat apa ? Nanti tergoda pulak. Selamat berpuasa dan berbuka... ^_^

You Might Also Like

22 comments

  1. selalu tgk tp xpnh cuba..ok nnti leh beli

    ReplyDelete
  2. sahur maakan nasik lemak satgi time kerja mau zzzzzz jugak la.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tak pe.. bekalan sepanjang hari..

      Delete
  3. oh tidakkk.. dugaaaannn.. hehhee

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak makan nasi lemak .. huhuhu sekali sekala nak pi carilah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang ni memang sedap mummy.. takrugi try.

      Delete
  5. Nasi lemak segera lah kiranya ni? Wah.
    Singgah 7-11 kena cuba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah.. nasi lemak segera.. pantas mudah enak... hahaha

      Delete
  6. brand CP ni k.el pun try...ok nti boleh try

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. CP kena belanja kita ni Kak El.. ngeh2

      Delete
  7. kalau tak ada idea atau kekurangan masa nak masak sesuai nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. kalau kekangan masa, CP ni memang sesuai..

      Delete
  8. selalu tengok je.. lepas ni nak try laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. ada pelbagai variety.. nanti review lah , boleh pi singgah baca... ^_^

      Delete
  9. CP..mcm pernah kudengar nama tu..kena cuba ni

    ReplyDelete
  10. Mmg sedap..
    Akk beli yg nasi goreng kpg pun sedap gak

    ReplyDelete
  11. wahhh CP PBU keluar produk ke.. hahahhahhaha... nanti nak try cari gak...

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored