PEMALAS !

3:00 PM

PEMALAS !


PEMALAS !


Assalamualaikum. Holla ~ Petang Monday ~ Monday blues sokmo ! Esok ada training. Tak aci tau buat training time bulan posa. Tak dapat makan sedap2 macam deme. Sabor je lah hati yek. Tahun lepas pun sama. Tapi, tahun lepas heaven sikit sebab buat kat hotel, tahun ni buat internal ja, so tak dak chance lah nak dapat voucher berbuka puasa. T_T

Banyak nye entri dalam draf, gambaq semua dah upload, cuma amek masa untuk mengarang je. Sendiri tengok, sendiri letih. Tapi, hampa jangan letih membaca na.. :)

Curi masa sat untuk type entri ni. Semata untuk menghalau mengantuk. Hiks. Okeh ! Got to go ~ Selamat berbuka puasa... *wish awai, tak kalut*


You Might Also Like

6 comments

  1. loni training byk buat internal..save budget ler tu..makan pon ala carte jer..huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. adoii ada training plakk..ngantuk lah nti

    ReplyDelete
  3. Siqah pun sama! Banyak entri dalam draf cuma malas nak siapkan. Huhu

    ReplyDelete
  4. training dalam bulan puasa? biasalah tu. ujian tuhan...sabor je la.

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored