RAMADHAN BUFFET DINNER BY PARK AVENUE, SUNGAI PETANI

8:30 AM

RAMADHAN BUFFET DINNER BY PARK AVENUE, SUNGAI PETANI


RAMADHAN BUFFET DINNER BY PARK AVENUE, SUNGAI PETANI


Day 3 Ramadhan. Alhamdulillah ! 4 gonna end soon. Eceh ! Padahal baru pagi an. Assalamualaikum. Holla ~ Dah kalau perempuan, mesti fikir menu nak masak apa kan ? Kalau tak pun, menu untuk dibeli di bazaar nanti. Kan kan kan ? Haaa.. Kalau rasa malas nak masak, rasa macam nak makan keluar, rasa macam nak jadi bos, rasa macam nak makan, tapi tak tahu nak makan apa. Boleh singgah Park Avenue, Sungai Petani, sebab... Kat sana ada pelbagai menu untuk dijadikan sajian berbuka anda. Name it ! And you'll find it there. Pergh !!!

Kalau tak percaya, meh aku kongsikan antara hidangan yang disajikan di Park Avenue. Park Avenue menyediakan lebih kurang 30 jenis hidangan. Banyak kan ? Ohoiii.. Sebelum tu, aku share kan lokasi Park Avenue tu dulu supaya memudahkan lokasi pencarian korang.

 

Okeh ! Kalau dah sampai Park Avenue, meh la masuk tengok hidangan yang ada pulak. Mihmihmih




































Kira Park Avenue boleh dikatakan sebagai syurga makanan. Bubur aka pengat pun dah sampai berapa jenis. Sampai tak termakan kesemuanya. Sajian yang dihidangkan memang sedap-sedap pulak tu. Kalau ikut hati, pecah perut oi. Nasib baik ikut kapasiti perut, terselamat lah sikit. Ngeh2

Dalam banyak-banyak menu, menu yang paling termelekat sekali dalam kepala otak aku ialah, bread pudding. Bread pudding tu memang sedap habislah. Dengan gravy dia, ishhh ! Memang terbaiklah. Nasib baik dah kenyang, kalau tak, asyik dok makan hat tu ja. Tu kalau makan bread pudding tu, marka handsome lalu sebelah pun tak perasan. Hahaha...

Habis cerita bab makan. Banyak cerita satgi, terliur pulak. Harga untuk per pax adalah seperti berikut.

VOUCHER
ADULT RM70.00+
CHILD RM49.00+

WALK IN
ADULT RM75.00+
CHILD RM53.00+
.
So kalau nak jimat silakan beli by voucher yer..
.
Contact :-
Ms.Yeo Shwu Fan
016-419 2946
04-431 7777


Belanja selfie satu kali jalan... (pssttt.. korum tak cukup)



You Might Also Like

7 comments

  1. giler byk menu depa ek
    ooo baru k.el paham psl komen kt IG 'we r almost there' hahaha
    terliur plak cite pls bread pudding tu..

    ReplyDelete
  2. tu laa kalau boleh isi banyak2 macam2 dah makan.. ni tangki kecik payah laa nak isi banyak2..

    ReplyDelete
  3. wowww..macam2 ado..sekali sekala syok juga tuuu

    ReplyDelete
  4. untungnya makan hotel zaf.. banyak lauknya

    ReplyDelete
  5. Jue duk kedah pun tak pernah jejak park avenue ni.. heheheh salam perkenalan dr mama jue.. selamat berpuasa..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored