REZEKI .:. Menang Giveaway Kathy's Homemade Soap by Alia

2:02 PM

REZEKI .:. Menang Giveaway Kathy's Homemade Soap by Alia 


REZEKI .:. Menang Giveaway Kathy's Homemade Soap by Alia 


Assalamualaikum. Holla ~ Haaa.. Bila sebut rezeki, ia nya bukan sahaja tentang duit. Selalu kalau sebut pasal rezeki, mesti nampak duit kan. Salah tu. Rezeki meliputi semua. Ya ! Semua. Kesihatan, kerja yang baik, family yang penyanyang, makanan yang tak pernah putus dan memacam lagi. Jenuh nak senaraikan semua.

Setiap orang itu, rezekinya adalah berbeza. Meskipun kita adalah adik beradik, rezeki kita juga berbeza. Jadi, janganlah ada sifat dengki mendengki ye. Apa yang kita dapat tak semestinya orang lain dapat dan begitulah sebaliknya.

Dalam bulan yang mulia ni, eloklah kiranya kita jauhkan sifat mazmumah itu dari seketul daging kita, yakni hati.


Nak cerita pasal menang hadiah GA je pun. Tapi, terbagi tazkirah pulak. Maaflah ye. Sekadar meluahkan apa yang terpendam dan apa yang dirasai.

Alhamdulillah ~ Hari tu join GA yang telah dianjurkan oleh Blogger Alia, sapa yang belum pernah singgah ke blog Alia ni, sila-silalah ye. Memacam perkongsian yang dikongsikan. Dari deco, ke make up, ke resepi dan memacam lagilah. GA tu boleh tengok kat SINI ye.




Geram kan tengok sabun dalam GA tu. Dah dapat yang real, lagi geram. Geram dengan bau dia. Oit ! Rasa nak makan. Rasa sayang pulak nak guna. Kenapa buat wangi-wangi sangat ni. Cane nak pakai. Sayang tau ! huh !

Kalau nak try guna sabun homemade ni, bolehlah contact Alia sendiri. No dia seperti kat packaging sabun tu. Ala.. Kalau tak nampak, nah. Besau punyaaa ! 0133363775- Alia

Ada memacama lagi jenis sabun homemade yang dibuat oleh Alia ni. Singgahlah ke blog, IG dan FB Alia untuk mengetahui lebih lanjut.

You Might Also Like

8 comments

  1. Congrats, Firah! Aksk pun suka sabun homemade begini :)

    ReplyDelete
  2. tahniah zaf... betul rezeki perlbagai.. kak ekin alhamdulilah rezeki dari blog banyak

    ReplyDelete
  3. Tahniahhhh! Anda menang motor.. ehhhhh.... he he he...

    ReplyDelete
  4. tahniah!
    jemput join GA ni http://www.nurinaizzati.com/2016/06/madinah-and-vietnam-souvenirs-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Tahniah.. waa sabun bau wangian apa tu??

    Blogwalkini sini, jom baca artikle ini

    McAfee Secure Di Wordpress article...

    ReplyDelete
  6. aummmm wangi la zafff lepas ni hahaha

    ReplyDelete
  7. sayang nak guna, buatlah pewangi bilik or pewangi kereta..hehe

    ReplyDelete
  8. Aummmmn...
    Tenkiu zaf...
    Selamat mngunakan sabun2 tu ya

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored