SEMBANG GEGURL .:. DOVE INTENSE REPAIR

4:30 PM

SEMBANG GEGURL .:. DOVE INTENSE REPAIR


 SEMBANG GEGURL .:. DOVE INTENSE REPAIR


Assalamualaikum. Holla ~ Hari tu, saja klik SINI, then ternampak ada free sample from Dove. Sapa tak mau kan benda free. Nak request sample ni kena main game dulu. Try it ! It's fun. Heeee..

Okey ! Lepas dah main game tu, isi details bagai then submit. Aku pun tak ingat berapa lama baru sample Dove ni sampai. Teruja jugaklah masa tengok ada sampul surat atas katil masa balik kerja. Bukak sampul, nampak kotak Dove yang comel ni.





Sebenarnya, dah lama aku stop pakai Dove, sebab kulit kepala aku sejenis kulit kepala yang begau. Selepas beberapa ketika menggunkan sesuatu produk syampu, dia mulalah tak lut. Mulalah nak berkelumur bagai hujan lebat. Herghhh ! Geram betoi.

Sebab tu, aku jenis kerap tukar syampu. Haih ! Nak buat cano lagi kan. Terpaksalah....

Akan terbukak kotak yang comel tu, terus aku cuba sample yang diberikan. Syampu Dove yang diberikan adalah jenis syampu untuk Intense Repair, sesuailah untuk rambut aku kan. 




Seronok pakai Dove Intense Repair ni. Bau pun wangi dan mengambil masa beberapa hari *banyak hari jugak sebenarnya* untuk rambut aku kembali kepada keadaan yang buat aku nyampah kat dia. Hikhik

Aku, kalau working days, memang jenis tak basuh rambut kalau mandi pagi. Tak selesa, rambut bebasah nak diserkup dalam tudung. Kang, sampai petang dok basah and masam. Huh ! Kalau balik kerja pulak, memang tidaklah nak basuh rambut, sebabnya kalau dah basuh rambut, aku akan jadi fresh, tak boleh nak tido malam even esok nak kena bangun pagi. Memang peel dah.

So, kalau aku tahu, esok pagi kena bangun awal or working days, memang malam tu mandi aku TAKKAN basuh rambut. Or else, insomnia lah aku. Haihh !

Sebagai conclusion dia nak cakap kat sini, makna kata 4 harilah rambut aku tak berbasuh kecuali kalau aku dah tak tahan sangat disebabkan oleh gatal ataupun ada bau yang tidak menyenangkan or mandi wajib... Terpaksalah blow dry rambut pepagi subuh tu, kalau tak, memang tak selesalah seharian kan.

Tapi, dengan menggunakan Dove Intense Repair ni, 4 hari bekerja memang tak de masalah lah ! Relax ja tak de bau dan kegatalan. Best ! Best ! Lepas ni boleh consider untuk beli syampu Dove Intense Repair  ni. I loike !

You Might Also Like

5 comments

  1. syampoo dove ni sejukkan kepala.. hehe
    best guna zaman remaja skrg tukaq lain

    ReplyDelete
  2. pernah gak sekali sekala pakai dove..akak pon jenis suka tukau2 syampoo...tak setia..hehehe

    ReplyDelete
  3. dove mmg wangi..suka bau dia

    ReplyDelete
  4. suka gak try and error syampoo.. tapi paling x ngam ngan pentene..
    dove okay.. bau pun wangi =D

    ReplyDelete
  5. X pernah pakai dove kecuali yang dapat free WOOP bagi.. kikikiki

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored