THANK YOU ZALORA ~~

8:30 AM

THANK YOU ZALORA ~~


THANK YOU ZALORA ~~


Rezeki datang tanpa diduga. Alhamdulillah ~ Sudah dua kali berkolaborasi dengan Zalora walaupun blog ni hanyalah seperti semut merangkak. Acapkali tahap kemalasan memuncak untuk berkarya, namun Zalora masih memberikan peluang tersebut kepada Blog Miamorzafirah ni. Terima kasih Zalora.

Dan dengan itu, telah ku tebus sebuah sling bag dan sehelai dress. Sling bag tu, untuk ibu dan dress tu untuk diri sendiri. Hajatnya nak amekkan wallet untuk abah, tapi tak de yang berkenan pulak. Makanya, rezeki ibu lagi.

Dulu, masa kali pertama, ku tebus dengan mengambil sebuah beg sandang yang kini ku gunakan untuk ke kerja dan sebuah purse untuk ibu. Rezeki ibu dan aku lagi kali ni. Mihmihmih

Puas hati sangat dengan kualiti yang ditawarkan oleh pihak Zalora. Dengan courier yang pantas dan efisien. I like lah !   

Tak rugi shopping dengan Zalora. Esok lusa, aku datang lagi ye Zalora ~~ Muche graciasssss



You Might Also Like

15 comments

  1. alhamdulillah rezeki tu Zaf..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Murah rezeki miamor..

    ReplyDelete
  3. Ala mummy punya zalora pun tak redeem lagi... huaaaa... nanti baru nak skodeng website dia la.. hehhee

    ReplyDelete
  4. Cuba posing sikit dgn dress tu..meh sini mummy nk tengok..hehe :)

    ReplyDelete
  5. wah bestnya boleh redeem brg cantik2! alhamdulillah rezeki bulan mulia... 😊

    ReplyDelete
  6. sis sdg tunggu parcel dr zalora juga hasil kolaborasi sebanyak 2 kali tapi hari ini nyesal sbb tak buka part muslimah wear yg banyak diskaun baju cantik ... waaaa sambil hantuk kepala kat dinding nih ...

    ReplyDelete
  7. Seronoknya kak wana tengok..best dpt voucher free dr zalora..rezeki kan firah..btw, salam ramadhan dan selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  8. Bestnya dpt bnda free..mcm mna ya nak dpt berkolaborasi dgn zalora.tringin juga nak mrasa

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah rezeki sis ^^


    Jemput join MiniGA di Blog Alja ^^ Giveaway selama 4 hari sahaja dari 10-13 June 2016.

    30 terawal yang join akan dapat Kad Raya dari Alja. Senarai hadiah pun ada. Jika peserta memberangsangkan selama 2 hari GA dijalankan, InsyaAllah akan ada penambahan Hadiah ^^

    http://www.cahayapermata.my/2016/06/giveaway-ramadan-2016-by-nuralja.html

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rejeki bulan puasa

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored