TOP UP FREEBIES MADNESS BY TUNE TALK

1:30 PM

TOP UP FREEBIES MADNESS BY TUNE TALK


TOP UP FREEBIES MADNESS BY TUNE TALK


What ? Top up freebies madness ? Hape tu ? Haaaa.. Ni haaa.. Tune talk tengah buat promotion untuk user kesayangan dia. Ada pelbagai ganjaran menarik yang disediakan. Sapa Tune Talk user ? Raise your hand up high to the sky. Heee.

Assalamualaikum. Holla ~ Haaa.. Freebies madness ni cerita betul tau. Kalau tak caya, boleh lewati laman sesawang Tune Talk. Okey lah ! Sebab nak bagi lagi percaya, aku ada SS kan promotion tu. Bukan apa, cakap kena ada proove, baru boleh yakinkan orang kan. Hikhik


Nah ! Saksikanlah dengan mata sendiri.







Yes ! I'm a Tune Talk user. Dah several years stay dengan Tune Talk. Tengok ganjaran yang Tune Talk bagi, lagi rasa macam geram je la haiii... For more information, click HERE. Di samping ganjaran di atas, dengan Tune Talk jugak kita boleh mengumpul mata ganjaran setiap kali anda menambah nilai. Mata ganjaran tu anda boleh tebus untuk menaiki Air Asia mahupun untuk menginap di Tune Hotel. Ehh ! Banyaklah ganjaran lain. 

Anda jugak layak untuk personal insurance once registered as Tune Talk user. Menarik kan ? 

You Might Also Like

5 comments

  1. akak masih setia dgn maxis..huhuhu

    ReplyDelete
  2. no maxis tp bil celcom..bulan RM10 je bayau..alhamdulilah haha

    ReplyDelete
  3. ok ok nanti mummy top up .. Macehh for info, kalo tak memang susah nak update promosi ni.. hehehe :)

    ReplyDelete
  4. Saya celcom sebab family semua guna celcom. Tapi kalau tetiba tukar boleh consider tune talk hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored