WAQF : TYPES OS STOPS

10:54 AM

WAQF : TYPES OS STOPS


WAQF : TYPES OS STOPS


Assalamualaikum dan salam Jummat ~ Alhamdulillah masih bernafas pada 19 Ramadhan. Dan nak masuk 10 malam terakhir ni. Dah boleh masuk gear 5 and speed to the end. Awas ! JPJ dan trafik sedang memerhatikan anda. Hikhik

Sedar tak sedar bulan ni lagi banyak kita mengaji dari bulan biasa kan. Semoga akan terus istioqomah. In sha allah ~ Tapi, adakah kita sedar dengan setiap huruf tanda berhenti tu ? Kadang kita terlepas pandang, kadang kita terlupa, kadang kita tak tahu. 

Jomlah kita refresh minda kita bersama. Yang baik, kita kongsikan bersama. Kan ? 




Semoga kita sempat bertemu 'nya' tak lama lagi.. Aaaminnn !

You Might Also Like

3 comments

  1. is a good learning. Thanks for sharing

    ReplyDelete
  2. kena tahu ni..takut bacaan kita salah makna

    ReplyDelete
  3. comelnyaa approach macam ni nak sampaikan ilmu..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored