WATERMARK BARU. THANK YOU !

10:59 AM

WATERMARK BARU. THANK YOU !


WATERMARK BARU. THANK YOU !


Assalamualaikum. Holla ~ Happy weekend ! Tapi, aku tak suka. Sebab.. Sebab... Sebab, esok kerja ! Huh ! Nak buat cano an, tak pi keje, tak de duit raya. Ngeh2...

Kalau perasan kan, watermark aku dah berubah. Sapa perasan ? Okey ! Belum sampai tahap diva kan orang nak perasan. *dush* Selama ni, watermark aku hanyalah tulisan miamorzafirah.blogspot, tapi sekarang, dah ada image. Image macam kat bawah ni.. Cantik tak ?? What ? Tak ? Jujur sangat tu... Cakaplah cantik.. Sedih ai tau ~

Watermark ni design and given by Kak Ekin. Kalau tak kenal lagi Kak Ekin ni, singgahlah blog dia kat SINI. Kak Ekin ni one of PBU familia. 



Thank you Kak Ekin untuk watermark yang super duper comel ni. Senang dah kerja Zaf lepas ni untuk edit gambar, cuma bab resize tu.. Haihhh ! Letih...

You Might Also Like

3 comments

  1. hahahhahahaha kak ekin tak pandai ejah resizenya sory zaf..

    ReplyDelete
  2. wooo Kak Ekin rupanya yang tolong buatkan.. cantik2..
    kaler i looike =)

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored