WORDLESS WEDNESDAY #47 : SAYA MENGANGGUR

8:07 AM

WORDLESS WEDNESDAY #47 : SAYA MENGANGGUR


WORDLESS WEDNESDAY #47 : SAYA MENGANGGUR


Assalamualaikum. Holla ~~ Terjumpa masa scroll IG. Dah kurang aktif ber IG dah sekarang. Aktif aku kemana ntah. Nak kata ke blog, pun idak jugak. Eh2... Jangan marah haa kalau kena batang idung yang mancung mahu yang kepek tu. 



You Might Also Like

21 comments

  1. Hahahhaa.. Happy Wednesday Siti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Sebab reply lambat, happy Thursday mummy

      Delete
  2. dulu kalo zaman bujang still makan sedap2 sbb dok ngan mak.. tapi kalo dok sendiri mmang kena pantang list kat atas tu..kikikiki :P

    ReplyDelete
  3. Hhaha memg la x blh mkn sdp klau x kja hhaha

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tu lah.. sesuai untuk orang yang tak bekerja, tapi nak makan sedap selalu.. hehe

      Delete
  5. kelakar laaa..pndai plak doc wat lawak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... setengah patient maybe stress, setengah maybe tak...

      Delete
  6. Adeh la... ngek la benda ni.. kahkahkah

    ReplyDelete
  7. hahaha...doktor klinik mne tu eh?? nak jumpa jgk..nak lepuk skit..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klinik mana tu memang tak sure.. ngeee

      Delete
  8. dr tu tahu ke waktu kerja dulu x pernah mkn sedap2 mmg nk kena dr ni kah kah kah lawak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh2.. entah.. nanti kalau Firah jumpa doc tu, Firah tanya naa... :p

      Delete
  9. Doktor tu patut suruh puasa jek... he he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa... yang tu lebih afdol.. tapi maybe doktor tu non muslim.. hehe

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored