KINGS AIS KRIM POTONG TEH TARIK

11:30 AM

KINGS AIS KRIM POTONG TEH TARIK


KINGS AIS KRIM POTONG TEH TARIK


Assalamualaikum. Holla ~

Moh habiskan entri dalam draft sebelum entri yang baru-baru menjelma. Mood RAJIN, silalah pulang ke ganggang. Sapa ada mood RAJIN, meh pinjam sikit. Hekhekhek

Ais krim potong teh tarik ni adik yang beli masa bulan puasa hari tu. Dia kan memang sejenis yang minat gilos dengan teh tarik ni sampaikan ais krim pun nak teh tarik.  




Tengok packaging memang terliur kan ? Ke tak ?  Setiap satu packaging ni ada 6 batang ais krim. Time bulan puasa hari tu, punyalah melonjak-lonjak anak tekak ni nak try. Haih ! Nasib baik iman senipis kulit bawang ni masih mampu bertahan. Muahahaha





Faktor mengapa ais krim potong teh tarik ni cepat cair memang masih menjadi tanda tanya. Memanglah ais krim akan cair nak-nak kalau jumpa awek manis macam aku *layan pi lah pick up line tak jadik* .. Tapi, ais krim potong teh tarik ni memang extra cepat cair. Kena cepat ngap.

Untuk aku, ais krim potong teh tarik ni biasa je. So so je lah. Tapi, adik memang kenan sangat dengan ais krim potong teh tarik ni. Dia kenan dengan rasa teh tarik dalam ais krim ni or dia memang extreme dengan teh tarik, aku tak sure. Tapi, dia memang suka betoi dengan ais krim potong teh tarik ni.

Memang rasa teh tarik nya. Tapi, bukan kat tekak aku kot. Bagi aku, biasa je. Tak tau lah kat tekak orang lain. Maybe tekak mengkome same dengan tekak adik. Whi knows ! Have a try. Kalau tak sedap, tak payah la beli dah. Kalau sedapp, pi lah ulang beli bebanyak kali an. Apa susah ?





You Might Also Like

6 comments

  1. SINGGAH SYAWAL
    https://belogs.blogspot.my/2016/07/semoga-dipermudahkan-segala-urusan-dan.html

    ReplyDelete
  2. kena g cari ni... nampak sedap la

    ReplyDelete
  3. kalau tak sedap, claim refund..haha

    ReplyDelete
  4. wow macam2 resipi naa..kreatif btui

    ReplyDelete
  5. baguih laaa awak ni.. kadang2 makanan yang rare2 semua CT jumpa kat blog ni haha..

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored