MENANG GA SHAWL BY PAPAGLAMZ

9:00 AM

MENANG GA SHAWL BY PAPAGLAMZ


MENANG GA SHAWL BY PAPAGLAMZ


Assalamualaikum. Holla ~ Alhamdulillah.. Masa bulan puasa hari tu ada join Ga yang telah dianjurkan oleh Papaglamz, boleh tengok kat SINI.

Rezeki bulan Syawal. Rezeki raya. Menang GA tersebut. Pilih punya pilih, decided nak warna Dark Peach sebab dah rambang mata sangat. Warna cecantik. So here we go ~ 

Shawl dah selamat sampai di tangan dan selamat jugak sampai ke Vistana Hotel dan selamat jugak ditengah jalan. Yang tu, jangan tanya kenapa. Nanti ai nangis non stop hokey !


First thing bila pakai shawl dari Papaglamz ni, one word blinking in my mind. Sedap ! Yes. Sedap.. Selesa je pakai. Senang nak bentuk, mudah nak ikut cakap anda dia memang susah kedut. Kalau shawl plain biasa, time bukak mesti nampak bekas-bekas lipat, tapi kalau shawl dari Papaglamz ni, tak perasan pun belah mana ntah yang lipat tadi. Dah lah labuh.. Memang awesome habislah.





Gambar bawah tu macam tengah mengandung pulak. Effect baju besar dan angin sepoi-sepoi Vistana. Hikhikhik

So, kalau nak tengok warna, atau nak grab jugak shawl dari Papaglamz ni bolehlah  contact seperti dibawah..

019-6141393 (Faizal)
IG .:. papaglamz
FB .:. Muhammad Faizal
Twitter .:. papaglamz


Atau boleh terus ke singgah sana Papaglamz ni, click SINI naaa...


Psstttt... Disebabkan Vistana ni, esok (28-July-2016) ada sesuatu menunggu aku. Moga ada jodoh antara aku dengan dia esok. Doakanlah ye. ~

You Might Also Like

6 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored