MULGOGI DESSERT , KOREAN STYLE

10:00 AM

MULGOGI DESSERT , KOREAN STYLE


MULGOGI DESSERT , KOREAN STYLE


Assalamualaikum. Holla ~ 

Mood tengah rajin mengarang, layankan je lah. Nanti kalau mood "M" datang, semua bersepai. Kan kan kan ??

Mulgogi dessert ? Hape ke benda tu ? Aku pun tak tahu kewujudan Mulgogi dessert ni sampailah adik yang tegur. Oh ! Mulgogi dessert ni bukak kiosk kat Sunway Carnival Mall, kat ruang legar aras UG. 

At first, adik berhenti and baca ja menu dia and since we are still full, lepas baca, angkat kakilah kan. Second time pi masa raya ke berapa ntah. While waiting for our Chat Time, adik ajak singgah sini. Semuanya ala Korean. Dessert ala Korea lah katakan. Ada jugak drinks Korean yang tengah famous amos tu.



Sebab mood raya, mood ketupat dan rendang yang masih menebal, maka she ordered only one mulgogi chocolate. Tu pun sebab nak rasa. Kena tunggu 8 minit hokey... and tadaaaaaaa




Excited nak makan tapi paksa Mulgogi ni bagi satu pose free dulu. Ngeh2

Kalau tengok dekat menu Mulgogi Dessert ni, raasa macam bahulu. Tapi, bila dah pegang and ngap sendiri, baru tahu yang first impression itu adalah salah. Mulgogi dessert ni rasa macam puff yang berintikan chocolate. Crunchy. Soft. Yummeh ! Tu ja yang mampu aku cakap.

Mulgogi Dessert ni jugak menawarkan set kombo yang berserta dengan air. Ada macam-macalah kat menu dia tu. Ni ha kiosk dia kalau tak perasan.



Boleh check kat FB deme ye. Btw, orang Penang, especially orang Seberang Perai, kalau nak pi Mulgogi Dessert ni bolehlah pi dekat Sunway Carnival Mall tau.

You Might Also Like

5 comments

  1. Baca entri Firah ni terus terliur nak mamam semua,..baulu, puff, coklat,... ;)

    ReplyDelete
  2. Nama mcm pelik..tapi bila zaf mention puff yang berintikan chocolate terus telan liur..sedappp tuuu

    ReplyDelete
  3. tak dapat pi korea dapat rasa makanan korea dah ok sangat la kan?

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored