SHIDA & FAN'S WED ! CONGRATS ~~

9:30 AM

SHIDA & FAN'S WED ! CONGRATS ~~


SHIDA & FAN'S WED ! CONGRATS ~~


Since today is Sunday, cerita santai lah. Cerita basi dalam draft. Maaf Shida dan Fan sebab lambat wish officially. 

Congrats to both of you on your wedding day even dah berbulan-bulan ye. Tapi, newly wed lagi kan ? Muhehehe...

Jom ke Muo lah kite... The dulang's girls bertandang dengan tema coklat mustard. Tapi... Macam biasalah, mesti ada sorang minah tu bebajet, dia konpom2 lain dari yang lain. She's not weird, but, she's unique ! *tepuk2 bahu sendiri*

Thank you Muni and Pok Ley sebab tumpangkan ai and Ibu Cirah yang tak dapat turut serta untuk serta untuk menjadi The dulang's girl pada hari tu sebab ayam jeles dengan dia. So, ayam bagi lah pox kat dia. Jadilah chicken pox. *ehh ! apa aku merepek ni*


Then, berhenti kat hentian sebelah.. Sebelah mana ea ? Alamak ! Lupa pulak. Tapi, lepas Melaka lah.. Tunggu Nik & Dak Mie dan The dulang's girls yang lain, Izan, Pekjah (mak yong), Syelalala, and Ain.

Sementara tunggu The dulang's girls moh lepak di gazebo sambil meratah buah menjoyah. Rindu aih nak joyah reramai


Nik.. ngape rupe budak tu dah macam anak korang ?

Sampai je kat Muo, terus jamu selera.. Kemain banyak lagi lauk pauk, rambang mata mak ai tau. Eh Nad, ko tak yah nak ingatkan aku cerita pasal adik comel kat meja tu ea.. Muhehehe... Tak lama lepas tu pengantin sampai..

Cantik dalam persalinan kuning diraja. Eh ! Ye ke ? Orang kalau dah cantik, kot mana pun cantik jugak. Ye dokk ? 

Asyik cerita je, mana gambo an ? Letih arh ! Nah la scroll dulu tengok The dulang's girls. Kalau ada yang kenan, boleh PM tepi, tapi.. AWAS ! Tak semua available. Sila check availability dulu ye. Hikhik







Selamat dah ijab dan kabul... Gambar time pagi tu, time akad nikah. Psttt.... Pengantin laki lambat sampai... Aku ingatkan ke kelas je lambat, ke majlis nikah sendiri pun lambat ye Fan ? Ish2... 

Ehhh ! tercerita pulak. Maaf ye Fan.. ^_^







Jangan cakap walid tak payung.. :p




Dah la makan sedap, dapat jugak ais krim sorang satu.. Maseh Din "belanja" .. Hahahaaha

Nah ! The dulang's girls beraksi lagi....



















Tamat lah cerita kat Muo.. Cerita kat JB ada jugak.. tapi, aku carik2 gambor die tak jumpe pulak. Sorry lah ! Mana ntah tikus aku sorokkan. T_T

Sorry The dulang's girls sebab tak ikut tema mengkome. Penat dah aku carik warna mustard tu, tak jumpa. Berlecak tau ketiak ai carik, dah tak jumpa. Ai pakai je lah apa yang ada. Coklat tu pulak, ai ingatkan dah kena tema, larik jugak. Adeh ! Maafkan ai na The dulang's girls.

Sorry jugak untuk gambar yang tak berapa semegah, tak pe lah. Esok2 dah tuo, boleh tunjuk kat anak cucu cicit. Ada jugak kenangan kan. Muhehehe

Sorry Lutfan tercerita pulak part lambat tu. Tak pe, esok tunjuk blog aku kat anak2 korang buat pengajaran ye. Hehehe

Anyway, congratulations Lutfan & Rashidah ! Semoga berbahagia sampai jannah. Be a good leader, father and good wife and mother. 

The dulang's girls sayang korang ! *muahciked*

You Might Also Like

3 comments

  1. comey2 semuanya..tahniah buat pasangan pengantin...

    ReplyDelete
  2. tq zafirah....mangkin cantik mmber2 aku skrg�� love u alls

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored