Hacked by whom...

10:51 PM

*quick update*

Dah berapa hari tak leh nak blogwalking. Dah berapa hari tak up entri baru. Adik and ibu balik last Friday.. So, was very busy pleasing them.. Lappy pun Adik guna buat tengok movie..

Bila nak online hari ni, asyik connection tak secure. Semua keja tergendala. Who's trying to hacked me by the way ? Urgh ! Ada benda nak share, tapi nanti lah ! Bila segalanya dah okey.. Tak best la bebel guna phone. Tak puas !

Gambar dah transfer masuk lappy, nak share cemana kan.. See ya ~

You Might Also Like

8 comments

  1. Connection mana tak secure? Di browser ke WiFi?
    Semoga berjaya la atasi masalah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. di browser..

      terima kasih.. malam ni baru nak try buat..

      Delete
  2. It's ok. Slow2 ye, jangan stres :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. stress jugak.. lately kerap jadi... dah try several method, tak boleh jugakk

      Delete
  3. tetiba jer kan nak jadi.. apapun buat slow2..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. belum lah Sis JM.. tu mood ke laut.. tolong tangkap kan boleh tak ? heee

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored