JUALAN TERUS DARI LADANG

3:15 PM

JUALAN TERUS DARI LADANG 


JUALAN TERUS DARI LADANG 


Assalamualaikum. Holla ~

Disebabkan kekangan masa, minggu ni semua entri fresh dari ladang ye. Tak de entri auto publish. Tak de entri pepagi buto. 

Haaa.. Tak pelah.. Ni hari ni nak share satu benda.. Sapa yang stay area Selayang atau wilayang sekutun dengannya atau wilayah yang seangkatan dengannya ? *banyaknya atau*



Hari Jumaat ni (26-Ogos-2016) ada jualan terus dari ladang. Ladang mana ? Ladang FAMA lah ! Bakal berlangsung di Perkarangan Ibu Pejabat FAMA, Selayang. So, kalau teringin nak makan buah-buahan tempatan yang segar, bolehlah berkungjung ke Ibu Pejabat FAMA ye. Masa nya dari 8 pagi sehingga 5 petang. So, akak-akak sempatlah nak singgah Ibu Pejabat FAMA time luch ye. Abang-abang boleh kirim kat akak-akak ye. Jangan nak monteng solat Jumaat pulak.

Ni haaa poster hebahan nya...



Murahnya ! Rambang mata.. Sebaik aku dok jauh. 

Jangan lupa bagi tau kat sedare-sedare yang lain ye..

You Might Also Like

9 comments

  1. pergh.. terbaek dari ladang.. hhahaha

    ReplyDelete
  2. Bestnya ! Fresshhh dr ladang..kalo dekat confrim mummy dah sampai..

    ReplyDelete
  3. wow durian..sure ramai org ni

    ReplyDelete
  4. durian...emmm...tak mkn lg thn ni

    ReplyDelete
  5. jauh nak p... kalau dekat g borong petai dah..kat rumah ni ada hantu petai

    ReplyDelete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored