MAGGIE ROYALE, PENANG SEAFOOD CURRY

1:30 PM

MAGGIE ROYALE, PENANG SEAFOOD CURRY


MAGGIE ROYALE, PENANG SEAFOOD CURRY


Assalamualaikum. Holla ~

Maggie Royale, Penang Seafood Curry.. Sapa suka maggie ? Sapa suka seafood ?? How about curry ? Penang ? Haaa.. Kita sama.. Yeay !

Not a new product from Maggie, cuma aku ja yang baru nak try. Beli kat Giant and then place nicely dalam locker sampai lah teringat rasa macam ada beli Maggie Royale, Penang Seafood Curry ni. Jom mengembara bersama Maggie Royale, Penang Seafood Curry.. ^_^



Sapa yang dah pernah rasa Maggie Royale, Penang Seafood Curry ni, dok dendiam ye. Ni aku nak cerita experience aku bersama Maggie Royale, Penang Seafood Curry. Our experience might slightly difference or maybe totally difference. So, tak telan je lah bulat-bulat apa yang aku nak cerita ni ye. Hiks...

Sebelum nak meneruskan pengembaraan, meh la kenal-kenal dengan Maggie Royale, Penang Seafood Curry ni dulu hokey. satgi, jenuh nak imagine pulak kan. Introducing Maggie Royale, Penang Seafood Curry ..... *clapclapclap*





Aum ! Merah ! Sesuai lah dengan namanya curry kan. Tapi kan, even though curry dan merah, tapi tak lah pedas sangat. Sesedap rasa. Rasa lemak, rasa pedas, semua cukup. Rasa macam makan mee kari pun ada jugak. Aku suka rasa dia and boleh consider untuk beli lagi. Tak perlu tambah apa-apa pun dah sedap. Aku bagi, 5 bintang.. Should try this and recommended !



You Might Also Like

17 comments

  1. singgah petang...belum pernah try lagi...
    asyik terpandang je...tapi x terfikir lagi nak try...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa.. sekarang dah boleh try grab satu dan rasa.. ^_^

      Delete
  2. Dah lama tak makan maggie..
    Ganti dengan mee wantan Nur kari akak sekarang ni SN..

    ReplyDelete
  3. ooo.. belum try lg ni.. nnti nak try la satu rasa cmner...

    ReplyDelete
  4. dh lama xmkn maggie...zaman study dulu ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab banyak makanan lain... He he he

      Delete
    2. hahaha.. ZF jalan jauh JJCM.. maggie tolak tepi lah kan.. hek2

      Delete
  5. Makan maggie time travel jek... He he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni bawak Royale Seafood ni sekali ni hokey... heee

      Delete
  6. Saya jarang sesangat makan maggie.
    Tapi sesekali suke ngendeng kat mak.
    Hehe...tolong abeskan sian kalau tak abes..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. ye ke tolong abeskan ni Kak Shikin ???

      Delete
  7. tak pernah beli, tengok jer.. selalu suka megi kari biasa tu jer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi yang ni pun sedap.. boleh consider la untuk beli...

      Delete

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored