MOVIE REVIEW : XMEN 2

8:30 AM

MOVIE REVIEW : XMEN 2


MOVIE REVIEW : XMEN 2


Cerita dah lapuk tengah tahun hari tu, baru nak up hari ni. Entri dah basi dalam draft.

Official poster shows The X-Men Team with Professor X sitting in his wheelchair, surrounded by friend and foe mutants, with the film's titular enemy Apocalypse behind them with a big close-up over his head and face, with nuclear missiles flying into the air, and the film's title, credits, billing and release date below them and the film's slogan "Only The Strong Will Survive" above.


El Sabah Nur, seorang mutan yang kuat bertujuan untuk memusnahkan dunia dan membentuk semula.

Pada masa yang sama, mutan yang lain, Raven menyiasat kelab perjuangan bawah tanah dan telah menmui mutan-mutan yang lain, mutan Angel, yang mempunyai sepasang sayap burung besar di belakangnya, dan Kurt Wagner, yang boleh teleport Raven telah menyelamatkan Kurt.

Macam mana pulak dengan Alex Summers yang tidak dapat mengawal kuasanya? Macam mana dia belajar mengawal kuasanya ? 

Yang lelain tengok sendirilah naaa... Bukan type aku nak cerita semuanya..

Bagi aku, plot cerita ni bolehlaa.. Tak laju and tak slow sangat. Tapi, action tak banyak which is expect more than what it is. Part action dekat last-last pulak tu. 

Agak menarik bila Alex Summers belajar untuk mengawal kuasanya. Tapi, sejauh mana dia boleh mengawal kuasanya tu dan sejauh mana dia boleh membantu menyelamatkan dunia ? Hihihi.. Tengok sendiri naaa..

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih atas jejak anda. Sila datang lagi dengan buah tangan ye. ^_^

MiamorZafirah


Be my friend

Sponsored